אנשימים...

faith2

New member
אנשימים...

יש עדיין כרישים בחופי הרצליה-ת"א? ואם כבר שואלים, מה בדבר מדוזות?...

faith2

New member
ועוד שאלה...

אם אני משאירה את הגלשן באוטו במשך שעתיים וחצי ככה, הוא יכול לההרס????

gook

New member
גלשן באוטו

בעקרון זה בסדר אבל השעווה תמס מהשמש

faith2

New member
עדיין יש?

אלוהים... עד שיוצא לי ללכת לים עם כל הבגרויות והמתכונות

Jbrow

New member
בשביל מה ללכת לים?

ים שטוח כמו שבטח לא שמת לב. ועם כרישים או בלי,זה לא אמור להפריע לך. אפשר לחשוב מתי שמעת שמישהו נפצע פה מכריש....

resh0

New member
כרישים לא תוקפים, רק כשהם רעבים....

סתם! תרגעי. הכרישים המעטים שמסתובבים בחופי הארץ, הם מזן שאיננו נוהג לתקוף בני אדם. בכלל בן האדם איננו מצוי ב"תפריט" של הכרישים, אבל לפעמים ישנם כרישים "פסיכים", כנראה שאצלנו הכרישים "בריאים" מכיוון שטרם נרשמה תקיפה של כריש בחופי ישראל. לי זכור מקרה לפני כ 20 שנים, את שגלשתי בסערה בשובר הצפוני של הנמל (אז היה מסתיר את הרוח, היום זה נמל היובל). היינו 5 חברה במים וראינו בין 4 ל 5 סנפירים בגובה של כ 40 סמ' מתחילים להקיף אותנו במרחק של כ 40 מטר. הסתכלנו האחד על השני, שמרנו על קול וברגע שעלה גל (כ 2.5 מטר), כולם עלינו עליו בבת אחת עד החוף! בדיוק נכנס איזה גולש מאוסטרליה ואמרנו לו להזהר שיש כרישים במים ואז זה אמר: "פאקינג שארק" ונכנס בריצה...

faith2

New member
../images/Emo13.gif

חחחח....תודה
אבל לי יש פחד אדיר מכרישים, ברגע ש"בטעות" אחד יתקל בי אני אחטוף ככל הנראה התקף לב
ובקשר לים, וואלה בכלל לא בדקתי תחזית גלים...אבל כבר כמה חודשים שלא התקרבתי לים, ככה שצריך להכניס את השרירים הידים לכושר ככה שזה לא משנה כל כך

resh0

New member
סתם "הפלילו" את הכריש.

עוש ממנו את החיה המפחידה מכל, ובמקביל עשו מהדב "דובי"... זאת כאשר הדוב הוא הטורף החזק שלא יתנגד לאכול איזה אדם טועה, להבדיל מהכריש שנוטה התעלם מבני אדם. לא רק, הדוב הוא טורף חכם ביותר!!! הכריש סתם טיפש... הכריש טורף רק על בטוח, כי הוא יודע שטעות שלו, למשל פציעה, תגזור את דינו למיתה! כי לא יוכל לטרוף עוד. וזה כל מה שהוא יודע... לגבי הגלים: מה זה??? כבר שכחתי. אני מיואש...

DaRזה אני

New member
חח

הרג אותי הקטע עם האוסטרלים נראה לי אוסטרלים על הזין שלהם כרישים רק כרישים לבנים מזיזים להם ת'ביצה

למעלה