אנשימים!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני רוצה לשחק הגמד והענק אני יכולה????????????????
S simha1112 New member 5/10/03 #1 אנשימים!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני רוצה לשחק הגמד והענק אני יכולה????????????????
ע עוגיפלצת... New member 5/10/03 #3 שימחה, אין סיבה להציף.... כן, המסרים נשלחו אתמול בבוקר.... אחרי שהמשחק יגמר אני אצרף אותך בשמחה (משחק מילים סטוגודוש)
שימחה, אין סיבה להציף.... כן, המסרים נשלחו אתמול בבוקר.... אחרי שהמשחק יגמר אני אצרף אותך בשמחה (משחק מילים סטוגודוש)
I icודליה New member 7/10/03 #7 קוראים לה שמחה והוא אמר שהוא יצרף אותה בשמחה... אוי עוגי.. איזה חוש הומור מקסים יש לך!!!!!! *נו, איך החנפנות שלי? אוי זה היה טוב! אמרת למנהל שהוא מצחיק! *
קוראים לה שמחה והוא אמר שהוא יצרף אותה בשמחה... אוי עוגי.. איזה חוש הומור מקסים יש לך!!!!!! *נו, איך החנפנות שלי? אוי זה היה טוב! אמרת למנהל שהוא מצחיק! *
I icודליה New member 7/10/03 #8 ../images/Emo6.gifכבר אני מוצאת משו נחמד.. הגבנו באותה דקה... אשמח אם תציג/י את עצמך! (טוב אני אלך לכרטיסשי)
../images/Emo6.gifכבר אני מוצאת משו נחמד.. הגבנו באותה דקה... אשמח אם תציג/י את עצמך! (טוב אני אלך לכרטיסשי)
S SHOGER HTE BABE New member 7/10/03 #9 ../images/Emo6.gif אני בתאל, בת 15, וקפצתי לפורום חח איפה הגבת איתי?!?! חוצפה!!! מזלך שאת חמוטה!
I icודליה New member 7/10/03 #11 אה והסבר על המחשק העלום... זה פשוט.. הגמד והענק.. יש לך רק 3 רשומות בבלוג? וי אני מרגישה קטינה לידך. קילולולוש עוד מעט 13... ואת כבר 15! (מסכימה איתי שגיל 14 תקועעעעעעע)
אה והסבר על המחשק העלום... זה פשוט.. הגמד והענק.. יש לך רק 3 רשומות בבלוג? וי אני מרגישה קטינה לידך. קילולולוש עוד מעט 13... ואת כבר 15! (מסכימה איתי שגיל 14 תקועעעעעעע)
S SHOGER HTE BABE New member 7/10/03 #13 תקוע וחצי../images/Emo5.gif כל 14 אמרתי שאני 15. . נ.ב. שכחתי להגיד לך, אל תתייחסי לבלוג. השקעתי בו בדיוק שלוש שניות... ואממ זה היה לפני המון זמן...
תקוע וחצי../images/Emo5.gif כל 14 אמרתי שאני 15. . נ.ב. שכחתי להגיד לך, אל תתייחסי לבלוג. השקעתי בו בדיוק שלוש שניות... ואממ זה היה לפני המון זמן...
I icודליה New member 7/10/03 #14 לא אמרת אבל ראיתי שאת 15 אמרתי בלי קשר.. את יכולה למחוק את הבלוג אם את לא כותבת בו יותר..
S SHOGER HTE BABE New member 7/10/03 #15 לעע נשאיר את הבלוג למי ש באמת משעמם לו.... את רומזת על משהו??? הא? הא?!?! איך ראית שאני בת 15??!!! אהה?!?!! סתאאאאם משעמם לי. תתרגלו
לעע נשאיר את הבלוג למי ש באמת משעמם לו.... את רומזת על משהו??? הא? הא?!?! איך ראית שאני בת 15??!!! אהה?!?!! סתאאאאם משעמם לי. תתרגלו
Z zvozda4ka New member 7/10/03 #18 איזה כיף לך... כאילו,אני קמה בשש ארבעים וחמש,כאילו רבע לשבע, יש לי הסעה בשבע ורבע. ז"א שאין לי זמן להיות בפורום בבוקר.
איזה כיף לך... כאילו,אני קמה בשש ארבעים וחמש,כאילו רבע לשבע, יש לי הסעה בשבע ורבע. ז"א שאין לי זמן להיות בפורום בבוקר.