אנשימים... מה קורץ עם המפגש? מה קובעים ולמתי ואיפה?
מ מלך החיות2 New member 11/7/03 #2 DuStOfAnGeLs את מאמינה בשטן? כי אם אני זוכר נכון רשמת פעם שאת מאמינה בשטן האם אני צודק?
L L7 New member 12/7/03 #7 התשובה למלך.ולפגישה-מקווה שאלוהים יבוא גם. אם יבוא- נהפוך את הפגישה למסיבת הסיום לפורום.
D DuStOfAnGeLs New member 12/7/03 #9 ../images/Emo6.gif אני רוצה לראות אותו... בואו נשלח לו הזמנה... ביי דה וואי, הבלוג שלי: קישור הוא די שרוט... אבל יהיה מושקע ומעודכן! תהנו, חברס. אם יש הצעות/ הערות/ הארות... אני מאוד מעוניינת לשמוע!
../images/Emo6.gif אני רוצה לראות אותו... בואו נשלח לו הזמנה... ביי דה וואי, הבלוג שלי: קישור הוא די שרוט... אבל יהיה מושקע ומעודכן! תהנו, חברס. אם יש הצעות/ הערות/ הארות... אני מאוד מעוניינת לשמוע!
ט טלמון סילבר New member 13/7/03 #15 ובנוגע למקום המפגש - אני מציע את יער בן-שמן. השאלה היא, אם מישהו "רציני", לא סתם אורח-פורח, באמת יטול את המושכות ויארגן משהו, ואם היוזמה תצבור תאוצה.
ובנוגע למקום המפגש - אני מציע את יער בן-שמן. השאלה היא, אם מישהו "רציני", לא סתם אורח-פורח, באמת יטול את המושכות ויארגן משהו, ואם היוזמה תצבור תאוצה.
ט טלמון סילבר New member 13/7/03 #17 מה כבר יכול להיות רע ביער בן שמן? (במקרה שתהיה בכלל היענות להצעת המפגש. הוותיקים שותקים).
ט טלמון סילבר New member 14/7/03 #19 נדמה לי ש L7 או ויזיני היו עושים זאת יותר טוב ממני עם הזיכרון החלש שלי. לכל אחד יכולים להיות מושגים משלו על מוץ ותבן. בינתיים בכלל אינני רואה את ההתלהבות מהרעיון.
נדמה לי ש L7 או ויזיני היו עושים זאת יותר טוב ממני עם הזיכרון החלש שלי. לכל אחד יכולים להיות מושגים משלו על מוץ ותבן. בינתיים בכלל אינני רואה את ההתלהבות מהרעיון.
D DuStOfAnGeLs Zoya New member 14/7/03 #20 לא שלי יש בעיה... הקטע זה שאני גרה באריאל. אין לי רשיון (16, 16 המתוק) ולכן זה סיפור להגיע! מה שגם ההורים שלי- הם לא יסכימו! פשוט לי יותר להפגש בתל אביב וכאלה.
לא שלי יש בעיה... הקטע זה שאני גרה באריאל. אין לי רשיון (16, 16 המתוק) ולכן זה סיפור להגיע! מה שגם ההורים שלי- הם לא יסכימו! פשוט לי יותר להפגש בתל אביב וכאלה.