אנשימים

אנשימים

אני אחזור עוד 4 ימים לאחר טיול באילת (עם השכבה כיף משהו....לא!) תהנו אני בטח אמצא את זה איפושהו בעמ 11111111111110 כשאני אחזור:] ליאורה

luka

New member
``לא הוגן``...

למה כולם נוסעים ל 4 ימים לאילת? ורק מקיף ה בראשון נוסע ליומיים ולאיזה חור בצפון, יחיעם, ייפיי לא!

N0

New member
תהני !

נה נה שלנו היה חמישה ימים... אם למדריך שלכם במקרה קוראים אורי תמסרי לו ד``ש מעירוני ג`. ובכלל למה שלא יהיה לך כיף עם כל השיכבה? N0

הממף איך נגדיר את זה

השכבה שלי חתיכת כונפה טרנט יעיד על זה (אני בטוחה) יש לנו ילדים שאחרי 12 שנות לימוד לא יודעים מה זה פוטנציאל ואוביקטיבי.... אה וכן הזכרתי את העובדה ששונאים אותי בגלל שאני ``מתלבשת זרוק`` וכאלה??? כן אושר להיות איתם 4 ימים

יכול להיות שהוא במקרה

מדריך בשם אורי קלמן - בגיל 45 פלוס, קרחת כמעט מלאה ועושה את ``שיר הפופקורן`` במיקרופון של האוטובוס? פשוט זה ה-מדריך מהקיבוץ שלי והוא נוהג להדריך בעיקר באילת, כבר יצא לו להדריך כמה חבר`ה שמכירים אותי... מוצאים אותו בכל חור... אז האורי הזה או לא? (סביר להניח שלא, אבל... ניקח סיכון).. דולצינאה.

טרנט

New member
גם אני!!!!

טיול לאילת ל-4 ימים... סוף סוף. טיול אחרון של הב``ס אי פעם. מקווה שיהיה מהנה ולא מענה, שיהיה אפשר להזכר איזה כיף היה בעוד 20 שנים. אז להתראות לכולם.... ותהנו (או תענו :)) מהב``ס וכל שאר החיים הרגילים שלכם.

למעלה