אנשימים!

sagybp

New member
אנשימים!

במזל טוב ובשעה טובה קניתי אתמול את הפסנתר הראשון שלי. הוא צפוי להגיע אלי היום בין 12:00 ל-14:00... ווהו!!!
(עכשיו נשארה רק הבעיה הקטנה של איפה לעזאזל לשים אותו...
)

Mr Peiser

New member
וואו תתחדש! ../images/Emo140.gif

איזה התרגשות!! פסנתר חדש! ועוד ראשון!! אבל לא חשבת איפה לשים אותו לפני שקנית אותו? בכל אופן תתחדש!!

sagybp

New member
תודה תודה :))

כמו שאמרתי להורים שלי "המקום תהיה הבעיה האחרונה שלי". נסתדר כבר. מקסימום נשים אותו על המיטה

sagybp

New member
אז ככה

בשבועיים האחרונים הסתובבתי בהרבה חנויות ובתים של אנשים וראיתי הרבה פסנתרים. רוסים, אירופאים, מהמזרח, יד ראשונה, יד שנייה, יקרים, זולים. ממש הכל. מכיוון שאני משמ מתחיל (וגם בגלל שאני סטודנט דלפון
) החלטתי שהפסנתר הראשון שלי יהיה רוסי, אבל אחד טוב. או כמו שאומרים: עדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות. אז התחלתי לחפש רוסיים. כל רוסי שמצאתי וניגנתי עליו ממש לא אהבתי. הצלילים שלהם לא עשו לי את זה. עד שהגעתי ל"עולם הפסנתרים" באבן גבירול בת"א. פסנתר רוסי שחור ("אוקטובר האדום" שיוצר בלנינגרד, אם זה משנה למישהו :) ) עם צלילים מדהימים, 15 שנה אחריות, כיוון ראשון חינם ומחיר מצחיק של 3000 ש"ח. לקח לי יומיים-שלושה לעכל את העובדה שאני הולך לקנות פסנתר ולהרגיל את ההורים שלי לרעיון, אבל זה הגיע. אתמול קניתי אותו והיום הוא הגיע. אני ממש אוהב אותו. בתור התחלה זה מצוין בשבילי. אח, איזה כיף לשמוע בטהובן בבית שלי...

sagybp

New member
יד שנייה, כמובן, שכחתי לציין...

והפסנתר בן משהו כמו 15.

sagybp

New member
איזה כיף...

כמה פעמים קרה לי שקמתי בשבת בבוקר ורציתי לנגן... וסוף סוף יכולתי לעשות את זה! איזה כיף לי

D.G OD

New member
אני עם פסנתר ולא יכול לנגן בשבת ../images/Emo4.gif

אבל זה לא נורא כל כך
מתרגלים לזה.. תתחדש! בברכה,

Mr Peiser

New member
../images/Emo8.gifלא...הכי כיף לנגן...

בלילות שישי גשומים לא מאוחר מידי בסביבות שמונה-תשע-עשר... אחחח אין כמו לשבת ולהתחמם עם שוקו חם כשבחוץ גשם זלפות עם איזה וואלס של שופן.
רק חבל שכנראה בזמן הקרוב אני לא אוכל בדיוק להנות מהתענוג הזה.

מיכלוש7

New member
וואי!איזה כיף לך! איזו התרגשות! ../images/Emo8.gif

איזה פסנתר? יד שניה או ראשונה? כמה הוא עלה לך? איפה קנית? אני רוצה פרטים!!!

למעלה