אנשימים .......

Pink Punk Girl

New member
אנשימים ....... ../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

אתת בטח שמעתם על המלחמה ההולכת ומתקרבת .. בעיקרון אנחנו (
) לא אמורים להיות מעורבים אבל מה לעשות
.. כאילו יש בנאדם אחד משוגע (סדאם חוסיין ..
) שמשום מה החליט שגם אנחנו צריכים לסבול וזה לא הוגן
אתם בטח חושבות שאני קצת מגזימה אבל הדבר הזה הגיע אליי ברמה מאוד אישית .. היום בשעה 18:30 חזרתי מהמרכז אחרי בילוי עם חברה .. הייתי במצברוח סבביש לגמרי ולא היו לי שום בעיות. אקירצר אמא שלי קוראת לא לאכול ואני באה ומתיישבת. ואז זה הגיע .. אמא שלי סיפרה לי שבגלל המלחמה הקרבה אנחנו נוסעים לחו"ל עכשיו היא לא בדיוק נימקה ופירטה ודיי התחמקה מכל התלונות שלי והנסיונות שלי לשכנע אותה .. אחר כך היא ראתה שאני עצבנית אז היא אמרה לי שאם תהיה מלחמה, אז ועוד כלמני זיבולי שכל כאלה אבל כאילו זה ממש ממש .. לא יודעת .. בעיקרון 99% שאנחנו נוסעים ואני לא יודעת מה לעשות כי לא בא לי לריב איתם. הם דיי הגיעו להחלטה. אבל זה כל כך מסובך כל העניין הזה שסתם רציתי לשתף אותכם .. אז צומי יתקבל בברכה (
) וגם דעות בנושא (
+
) .. אני אישית נגד כל העניין הזה אבל מה אני יכולה לעשות
שיר

זבל18

New member
מפחיד...

נכון המצב די מפחיד בארץ.. אבל תגידי לאמא שלך שלמה בדיוק היא חושבת שבחול יותר טוב? יש נאצים וערבים.. ותגידי לה שהיא יהודיה\ישראלית כך שהיא בכלל נדפקה ירדפו או בגלל שהיא יהודיה או ישראלית המבחר עצום בסיבות שלרדוף אותה.. בקיצור פה אתם הכי מוגנות כי יש לנו את הצבא.. ואם המלחמה תימשך עד ה 28/6 אני אגן עליכם כך שתשנו בשקט

*neta*

New member
בכל מקום בעולם יש אנטישמיים

אבל הם לא מתכוונים לשגר עלינו טילים.. שיר יש לך עוד אזרחות (אני חושבת שכן..)? כי אם כן אז עניין ההגירה יהיה הרבה יותר קל.. מה את חושבת לגבי העזיבה? את רוצה לעזוב בגלל המלחמה (או שאר המצב בארץ אין מים, אין עבודה..וכ"ו)?

shiri_b

New member
לפי מה שהבנתי

ההורים שלה הם אלה שרוצים לעבור וזה בגלל המלחמה, ואני זוכרת שהיא סיפרה שאבא שלה כל הזמן בחו"ל אז אני מניחה שהוא במילא רוב הזמן עובד שם... ושיר, תשבי איתם שאת רגועה אחרי שחשבת על מה להגיד להם ותדברי איתם, לעבור זו החלטה רצינית וגדולה וצריך לדבר על זה.

Pink Punk Girl

New member
טוב אז ככה

1) כן יש לי את הדרכון הקנדי עוד אז סבבה
2) אנחנו לא עוברים לתמיד
זה רק לזמן המלחמה ואז נחזור .. אני מקווה ..
3) ממה שהבנתי אנחנו נסע לקנדה .. ותראו .. ניסיתי לדבר איתם, ה כבר לא עוזר ..נראה לי שאני אצטרך להשלים עם העובדה ולקוות שנחזור מהר ..
מה ההורים שלכם עושים במלחמה
...............

ילדה מהכיתה שלי עברה לקנדה../images/Emo16.gif

ההורים שלי? שומדבר. אבא שלי נוסע עוד שבוע כרגיל, ואמא שלי מצטרפת אליו הפעם, ורק קבענו שאם יהיה מתח גדול אז הם ישר חוזרים.. זהו. אפילו ניילונים לא קנינו עוד... וגם לא רעננו ערכות (אם הם לא רעננות, מקסימום- שיקחו טיק-טאק, נהדר לא?)
ניר

ההורים שלי...

לא ממש פוחדים מכל הקטע הזה.. הם ממשיכים כרגיל , בזמן האחרון אני מדברת איתם הרבה על המלחמה ושואלת אותם כל מיני דברים . הם עדין אופטימים , והם לא חושבים שתהיה מלחמה .. לפחות לא בקרוב.. כו שאמא שלי אומרת " דיבורים .. דיבורים .. אבל מעשים - לא נראה לי שיהיו".

shabluly

New member
אאוץ´...

אבל אם האיומים ילכו ויתקרבו אלינו גם אני נוסעת לחו"ל לזמן המחלמה כי אבא שלי עובד בחו"ל ויש לו שם דירה והכל... לי אישית אין יותר מדי בעיה עם זה כי אנחנו לא עוברים לתמיד... וגם זה לא עוברים אלא נוסעים לשם וגם זה רק אם באמת יהיו חששות מ-א-וד רציניים.

לא...שיר אל תעזבי אותנו../images/Emo70.gif

את הראשונה שהכרתי מאז שעברתי לבית החדש
את הכרת לי את כולם
אני לא רוצה לתעזבי אותנו
גם הפורום, גם הביצפר, גם איפה שאנחנו גרים (חסוי...) וגם לארץ את תהיי חסרי... אווווווווווף!!! איזה באסה
של חסה

אוי

מסכנה..... אני מתה לברוח מהארץ הזאת ולא להיות פה במלחמה- כי אני לא יכולה להיות סגורה במקום קטן!!! (במקרה זה- המקלט שלנו) אבל אני לא רוצה להשאיר פה את החברות שלי והמשפחה שלי.... בכל מקרה- אתם עוברים לשם? או רק עד שתגמר המלחמה???

לשייר... עשיתי את מזמן ורציתי

להביא לך בתחילת השנה אבל לא יכלתי להדפיס אותה אז עכשיו.... הנה!!!

המממממממ... ../images/Emo16.gif

אלף- כרגע אין מקום יותר בטוח. וזה לא משנה לאן תסעו, אפילו בקניה היו פיגועים נגד ישראלים. בית- אני גם אמור בזמן הקרוב לעבור לחצי שנה-שנה כנראה לארה"ב, אבל כל הזמן אנחנו דוחים את זה (ללא קשר למלחמה או למשהו כזה..), ולי ממש אין בעיה עם זה, הרי בכל מקרה חוזרים. גימל- תנסי להיות דרמטית. תאיימי בכל מיני דברים, אם לא יאמרו לך את הסיבות, ויתנו לך להביע את דעתך. זה תמיד עובד. דלד- אם תעברי, אל תשכחי לקחת מחשב ולהתחבר לאינטרטנט! היי- סתם כי אין לי עוד מה להגיד
ניר

שיר../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

עכשיו אני כועסת על ההורים שלך (
ו-
) מה זה צריך להיות
ככה ללקחת את שיר שלנו מאיתנו
? אני לא מסכימה!
רוצים - שיסעו לבד
אבל שיר נשארת פה
אם את רוצה אני ייתן להם מכות
שיראו מה זה ... זהו
הכל הוחלט
שיר לא נוסעת
נקודה . i love you
shir buba don´t go !!
יו
עדיה

Pink Punk Girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

עדיה ...... בואי מכות *אני מתרוממת אני מתרוממת
*

../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

יאללה!!!!!!!!!!!! אני עומדת לנצח אותך - ובגדול !!!

אז?..

אז מה אם את יותר גבוהה?! אני יותר חזקה .. ולאלקחתי ל
לקחתי לריאות וכמעט נחנקתי !!

למעלה