אנשימים- שנה טובה

מישהי 111

New member
אנשימים- שנה טובה

אני אעשה את זה זריז... שתהיה לכולכם שנה טובה, פורייה, מלאת הגשמות עצמיות רק שמחה, אהבה, בריאות והצלחה.. תחיו, תחוו והכי חשוב- תהנו. אוהבת המונים.... עדי ****

אני ממש מצטער פורום יקר שלי!!!

סוף סוף יצא לי להיכנס לפה כי בסוף אני לא הולך לקוקה קולה
וגם בחודש האחרון הייתי עסוק מאוד במיוחד בתחילת שנה אז הנה אני ואני מנסה להיכנס כמה שיותר, לא תמיד יש זמן להגיב ואני מנסה לקרוא כמה שיותר.... תמיד אוהב אתכם!!! שנה טובה לכל הפורום!!!

../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo75.gif

שנה טובה ומתוקה עם הרבה הצלחות, השיגים ושיגשוגים... הרבה אושר ושמחה, נחת והנאה. וגם אני מקווה שזאת תהיה שנה טובה גם לאנסטסיה, שאחרי הכל גם שהיא תצליח ותוציא כבר דיסק. אז שנה טובה ומאושרת. אוהבת אותכם אלה ***

adii1201

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם

שתהיה לנו שנה של שגשוג בלי מלחמות שתהיה שנה פוריה שכל אחד ואחת מכם יגיע למה שהוא רוצה להגיע ויגשים את החלומות שלו. שזו תהיה שנה מלאה באהבה שמחה ואושר ושתצליחו בהכל. אוהבת המון המון עדי

רובע

New member
שנה טובה גם לך../images/Emo9.gif

ולכולם..מקווה שלכולם תהיה שנה יותר טובה מהשנה הקודמת
ואל תאכלו הרבה דבש זה משמין משו בנזונעעעעע|נו נו נו|

SurfingBoy

New member
שנה טובה!!!!

בגלל שהפתעתם אותי עם האיחולים על זה אז יש לי "אינסטנט ברכה" כזה.. אל תאכלו הרבה-כי זה משמין אל תשתו הרבה- כי זה משמין בפוטנציה אל תנשמו הרבה- כי אולי עוד יגלו שזה משמין אל תחשבו הרבה- כי אין בזה היגיון ואל תתיחסו לשום דבר ממה שאמרתי כרגע! זה השעה המאוחרת... ותמיד תמיד תמיד תזכרו! גם אם אתם רוצים למות- אתם יותר גבוהים מאנה הקומפקטית שלנו!

../images/Emo6.gif

וואי אתה קורעעעע חחח נשפכתי.... אנה קומפקטיתתתת
השעות עושות לא טוב עמית. לך לישון.

מישהי 111

New member
היה זה לילה מנוצל...

גמורה.............. כ"כ כייף לחיות את הרגע.... שנה טובה יקרים שלי! יש הרבה סלבס בעבודה ומחוצה לה...

שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

הייתי אתמול בקוקה קולה לייב, היה כזה כיף
. איזה חברים מאפענים יש לי, לא היו בשום הופעה וגרמו לכך שאני אסע הביתה חזרה לבד
. לא נורא, העיקר נהנתי ממשינה ואביב גפן

FreakOfNature

New member
שנה טובה אנשים../images/Emo70.gif

משום מה אתמול לא הצלחתי להוסיף הודעה אז אני כותב אותה רק עכשיו אבל שתהיה לכם שנה מצוינת ונפלאה!

FreakOfNature

New member
חביב לי ../images/Emo13.gif

אוכל חרא, אנשים טובים, די הרבה הפסקות אבל כשאנחנו לא בהפסקות הכל מדוד בזמנים וזה מציק...

FreakOfNature

New member
מחר אני שוב בצבא עד יום שישי

ואז שוב רק בשלישי וזהו
ואז את אני ועדי (וגם עדי, אם תרצה) נעשה לנו מפגשון

למעלה