אני אעשה את זה זריז... שתהיה לכולכם שנה טובה, פורייה, מלאת הגשמות עצמיות רק שמחה, אהבה, בריאות והצלחה.. תחיו, תחוו והכי חשוב- תהנו. אוהבת המונים.... עדי ****
סוף סוף יצא לי להיכנס לפה כי בסוף אני לא הולך לקוקה קולה
וגם בחודש האחרון הייתי עסוק מאוד במיוחד בתחילת שנה אז הנה אני ואני מנסה להיכנס כמה שיותר, לא תמיד יש זמן להגיב ואני מנסה לקרוא כמה שיותר.... תמיד אוהב אתכם!!! שנה טובה לכל הפורום!!!
שנה טובה ומתוקה עם הרבה הצלחות, השיגים ושיגשוגים... הרבה אושר ושמחה, נחת והנאה. וגם אני מקווה שזאת תהיה שנה טובה גם לאנסטסיה, שאחרי הכל גם שהיא תצליח ותוציא כבר דיסק. אז שנה טובה ומאושרת. אוהבת אותכם אלה ***
שתהיה לנו שנה של שגשוג בלי מלחמות שתהיה שנה פוריה שכל אחד ואחת מכם יגיע למה שהוא רוצה להגיע ויגשים את החלומות שלו. שזו תהיה שנה מלאה באהבה שמחה ואושר ושתצליחו בהכל. אוהבת המון המון עדי
בגלל שהפתעתם אותי עם האיחולים על זה אז יש לי "אינסטנט ברכה" כזה.. אל תאכלו הרבה-כי זה משמין אל תשתו הרבה- כי זה משמין בפוטנציה אל תנשמו הרבה- כי אולי עוד יגלו שזה משמין אל תחשבו הרבה- כי אין בזה היגיון ואל תתיחסו לשום דבר ממה שאמרתי כרגע! זה השעה המאוחרת... ותמיד תמיד תמיד תזכרו! גם אם אתם רוצים למות- אתם יותר גבוהים מאנה הקומפקטית שלנו!