אנשימים שלי!!!!!

eMiFrEaK

New member
אנשימים שלי!!!!!

חזרתי!!!! לא שעזבתי.. אבל חזרתי.. המחשב שלי מת.. :( מצטערת שהלכתי ככה.. התגעגעתי אליכם!!!!! ואני מקווה שלא פספסתי הרבה!! אז יאללה.. זזתי להתעדכן! טוב להיות בבית!!!!! חח =)

k k1

New member
אויש בובה!!!!!!! חזרת!!!!!../images/Emo24.gif

שאלתי את עצמי לאן נעלמת... גם אנחנו התגעגענו!!!
גררררררר גם לי המחשב מת לא מזמן...זה כ"כ מבאס... פיספסת הרבה?! הפורם מתתתתתתתתתתת
אנההההההההההההה helpppppppp תנסי להציל אותו!!!!!!!!! חחח אז יאללה תתחילייייייי להגיב בשירשוריישן!

eMiFrEaK

New member
מת?????????????????

מה זה מת???????. ככה?? סתם??? לא ניתן לזה לקרות!! קריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כל כך כל כך התגעגעתי!!!

k k1

New member
גם אניייייייייי התגעגעגתי!!!!!!!!!!

בייבי שלי!!!!!!!!!! וכן! מת! לא יודעת מה נסגר עם אנשים פה, לא כותבים כמעט! אבל יאללה!!! את ואני!!!!!!!! הסתערות מחדש!!!!!!!!!! גם ככה אנחנו רגילות לפורום של שתינו לבד...just the two of us
חחחחחחחח <ונחכה שהילוש ועדידוש יחזרו ואז הוא יחזור לתחייה!>

חייחי זוכריות בהתחלהה לפני שכולם בא

ו? היינו רק שלושתנו בכלל הייתה תקופה שהיינו רק אני וקרין בהצחלה איזה שבועעים לבד עם טל המקורית שגם נעלמה!.! ואני משתתפת בהסתערות שלכם אז just the 3 of us חיחיחי ילדה נדחפת..

k k1

New member
חחחחחחחחחח ד"א

אנשימים שלי נראה כמו אנטישמים שלי

eMiFrEaK

New member
אמ... צודקת!!

מצטערת חחח כן אנחנו באמת רגילות להיות פה לבד!!! חפיף........ נקפיץ ת'פורום כמו שרק אנחנו יודעות!! ולאן עדי והילה נעלמו??????

k k1

New member
אמממממ

לעדי יש לחץ ענקקקקק בלימודים ולהילה ניתקו את האינטרנט לאיזה שבועיים/חודש ואז היא תחזור!

חחח קרין לא יודעת למה זה הצחיק אותי

אני שמחה היום לא יודעת למה.. במיוחד אחרי שעכשיו חזרתי ממגן במתמטיקה... ואני לא כל כך הולכת להצליח בו.......... חיחי לא נורא עוד 40 לאוסף

k k1

New member
חחחח מה מצחיק יא קרועה??../images/Emo25.gif

וגם אני שמחה היום כי את פהההההההההההההההההההההההההההההההההה!!

למעלה