אנשימים!!.. (קשור למעיין)

אנשימים!!.. (קשור למעיין)

טוב... דיברתי אם מעיין..... הכול בסדר איתה... ולא כואב לה רק כשהיא צוחקת... היא בריאה ושלמה והכול.. והיא מוסרת תודה על התעניינות וד"ש לכולם!!... מחר אני הולכת לראות אותה על הבוקר...(איזה כיף לי מפסידה בצפר!!) ואגב... לכל מי שמפריע השחור.... סורי... זה פשוט כבר היתרגלתי אני לא מסוגלת לקרוא בלי זה.. תנסו זה כיף!!... ואז כולם יכתבו בשחור מגניב כזה!!..

enya

New member
תמסרי לה....

ה
ח
ל
מ
ה מ
ה
י
ר
ה
ושתחזור מהר ! מישהי חייבת לקלל פה!...סתם...

1Shir

New member
לא עדיף שתשאלי אותה באופן אישי?

ולא על גבי הפורום?... ואם אני כבר יורדת עלייך
אז בקשר לחתימה שלך... אולי תשני את ה"אובססית" ל"אובססיבית"? הבנתי שאת יודעת כל כך יפה אנגלית, אל תהרסי את זה עם העברית! *אני יודעת שזה נשמע ביצ´י אבל זו לא הכוונה!*

maayan15

New member
זה לא חלום...אלא יותר סיוט...חזרתי!

אנשימים ואנשימות אצלי הכל בסדר גמור!...חזרתי הבייתה מהר וכרגע אני דבוקה לאינטרנט פשוט כי אין לי משהו יותר טוב לעשות... תודה רבה!! על ההתעניינות של כולם... חוויות מהניתוח (להורדת ציסטה, אגב) אין לי חוץ מזה שהמרדים שר לי בספרדית (וזה לא נכתב בציניות..)... יש למישהו שאלות?

yuli15

New member
ברוכה השבה!!!

אני מקווה שאת מרגישה טוב, אבל אם לא- אז החלמה מהירה!!!
ביי ביי

lolly1

New member
אחותייייייי!!

איך את מרגישה?? לא הגיע המכתב!!
שלחת בראשון נכון..??

maayan15

New member
אני מרגישה מ-צ-ו-י-ן !!!

שלחתי ביום ההוא שאמרתי לך ששלחתי בו....מכתב רשום!

maayan15

New member
חתיך?

הוא היה בן 60+...הייתה לו שן זהב...והוא היה קירח (והשיער המועט שהיה לו היה לבן)..ככה שלא!...הוא לא היה חתיך....אבל יש כאלה שיואמרו שהפורוספסור שניתח אותי נראה טוב (לאור העובדה שהוא בן 40-50...אני אומרת מרשים...)...

mor 5

New member
לי יש שאלה......

מה לעזאזל עשו לך בניתוח?? ולא הבנתי מה הורידו\ניסו להוריד....

maayan15

New member
אז ככה...

לי יש מה שנקרה בימינו ציסטה... שזה גוש שמורכב מכל מיני דברים מיותרים בגוף... והוא היה בשחלה השמאלית שלי..ופחדו שהוא ייהרוס אותה אז ניתחו אותי ועשו תהליך שנקרא לפרסקופיה (ממש לא חשוב..) ובעזרתו הוציאו את זה מהגוף...ועכשיו יש לי שבועיים חופש...

ayaliar

Well-known member
../images/Emo32.gif

תגידו לי אם זו בעיה של כולם או שהמחשב שלי נדפק... בזמן האחרון יש הודעות שכשאני פותחת אותן כאילו אין להן גבול ימני ומופיע לי פס גלילה תחתון. הבנתם? גם לכם זה קורה?

enya

New member
לי אין בעיה...

בלי עין הרע ! טפו טפו טפו! וד"א - נדלקתי על החתימה שלך... זה כ"כ נכון !

למעלה