אנשימים, עזרה

Necessary Evil

New member
אנשימים, עזרה ../images/Emo7.gif

התקנתי ווינדוס 2000 פרו ויש לי 2 בעיות... 1- איך אני עושה שהתצוגה תהיה בהירה יותר? אבל לא דרך המסך כי המסך שלי קצת דפוק...כמו שהיה בווינדוס 98 במאפיינים...יש כזה ב2000? אמרו לי שאין, אבל אולי...בכל זאת... 2- התקנתי דרייברים למודם אבל הוא לא נותן לי להגדיר חיבור לנט...זתומרת, אני עושה make new connection , אני מגיעה לקטע שאני מגדירה איזור חיוג, ואז עושה נקט, ואז הוא שואל אותי אם אני בטוחה שאני רוצה לצאת מהאשף הזה של החיבור...ואני אומרת לו לא, והוא שואל שוב, ואני אומרת לו לא! אבל הוא ממשיך אז אמרתי לו כן...וזהו, אני לא יכולה להתחבר לנט...ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר למודם 3 פעמים וזה לא עזר. תעזרו לי פליז...
תודה מראש ורד

isitsik

New member
דררעבר למודם ../images/Emo15.gif

לידעתך ולידעת כולם יש בעיות תמיכה של וינדו 2000 במודמים וזה קורה גם במחשבים חדשים. כך שזה לא אשמתך חזרי בנתיים לwin98 אבל אם ידוע לך המודם כדאי שתנסי למצוא אם החברה שיצרה הוציאה דרייבר ל2000

Necessary Evil

New member
עידכוווון

הצלחתי לעשות חיבור לנט, התקנתי דרייבר אחר....א-ב-ל...הוא לא מצליח להתחבר לנט, למה??? ומה לגבי שאלה מס´ 1? אני בקושי רואה משהו במסך... תודה ורד

Necessary Evil

New member
טוב, בעיה מס´ 1 נפתרה.

עכשיו הבעיה השניה, כל פעם שאני מתקינה את הדרייבר של המודם הוא אומר לי שהוא לא מצא חתימה דיגיטלית...מה עושים? מודם ess es56t-pi זה ההכי מדוייק שיש...אם מישהו יכול לעזור לי פליז מהר זה יהיה נחמד... תודה ורד

אלי טפש

New member
תשובה

כשהוא שואל אותך על חתימה דיגיטלית אז תגידי לו כן הוא אומר לך שהוא לא מצא חתימה דיגיטלית כי אין לדרייבר הזה חתימה דיגיטלית של מייקרוסופט,אבל את לא חייבת שיהיה חתימה דיגיטלית כדי שהדריבר יעבוד תתעלמי מזה ותגידי לו שיתקין בכול זאת

Necessary Evil

New member
ניסיתי....

אמרתי לו להמשיך אבל אחרי ההתקנה במנהל ההתקנים המודם מופיע עם סימן קריאה כזה צהוב וכתוב שהוא לא הותן כראוי או משהו כזה... והסרתי, התקנתי שוב, ניסיתי 3 דרייברים מתאימים מ3 מקומות שונים, וכלום, עדיין הסימן קריאה הצהוב המעצבן הזה... מה עושים? תודה על התגובה ורד

אלי טפש

New member
פיתרון סופי

טוב אז לפי מה שהגדרת אז זאת בעיה בדרייבר של המודם שלך תראי מה תעשי : תלחצי על המודם עם הסימן הצהוב שלך ותלחצי לו עדכן דרייבר ותורידי את הדרייבר הזה מהקישור הזה: http://www2.driverzone.com/drivers/ess/modem/3621498.zip ואז תצייני לו את המקום של הדרייבר הזה לאחר שהורדת אותו שימי לב שהדרייבר מקובץ ולכן את צריכה לפתוח את הקובץ לאחר ההורדה ואז לציין בעדכן דרייבר את המיקום של הדרייבר

באדי

New member
לצערך וגם לצערי

win2k אינו תומך במודם שציינת כלומר לא קיים driver למודם זה שעובד ב - win2k . חבל לך על המאמץ שאת משקיעה בזה. מומלץ לעבור למודם אחר.

aviv_b

New member
ככה זה בחיים

כשעובדים בבית עם ווינדוס 2000, בבית הכי טוב להשתמש ב98SE ואם בכל אופן יש התעקשות על 2000 יש לקנות מודם נורמלי לא ב30 ש"ח אלא מודם של 3com

Necessary Evil

New member
טוב....החלפתי מודם.

עם המחשב של אח שלי, זה מודם conexant וגם הוא לא עובד לי...גם הוא לא עוד על w2k??? אם למישהו יש דרייבר מעודכן בשבילי או איזה פאטץ´ אני אשמח מאוד לקבל כזה... תודה רבה ורד

כנף

New member
כל מה שידוע לי..

ש- conexant זה אחד המודמים הבעיתיים הקיימים... (נו, טוב.. זה מה שיש לי גם)

באדי

New member
הפטנט פשוט מאד ...

לפני שמחליפים מודם צריך לוודא שה - win2k תומך במודם!!! יכול להיות שהמודם שהחלפת נולד לפני ה - win2k ולכן אין לו driver תואם. אפשרות שניה : בעת התקנת המודם בחלון שבו מתבקשים לציין איפה נמצא ה -driver ציין את האופציה : microsoft windows update ותן למחשב לחפש לך driver מעודכן.( כל זה כמובן במחשב שיש בו מודם תקין).

באדי

New member
אני מתנצל על..

לשון הזכר שבהודעה בלהט הכתיבה לא שמתי לב שאני משיב ל....ורד.

Necessary Evil

New member
תודה

אני אנסה מה שאמרת. אגב לא קניתי את המודם פשוט החלפתי עם המחשב של אח שלי לבדוק אולי יש סיכוי... יש לי דרייברים מעודכנים בשביל w2k אבל בכל זאת יש סימן קריאה צהוב כזה במנהל התקנים... בכל אופן אני אנסה להתקין מהwindoews update ואם לא תוכל להגיד לי איזה מודם כן עובד על w2k? תודה רבה ורד

Necessary Evil

New member
בעיה

הווינדוס אפדייט מנסה להתחבר לנט כדי לחפש שם בגלל זה לא ניסיתי את זה מהתחלה...ועל המחשב הוא לא מצא משהו מתאים... אז זה לא עזר, איזה מודם אתה ממליץ לקנות שתואם לw2k ומחירו לא אסטרונומי? תודה ורד

IBZ24

New member
לידיעתכם-ESS כן עובד בWIN2K

לפחות הסוג שלה,למרות שהוא לא מופיע ברשימת המודמים שמיקרוסופט אומרת שהם יעבדו במערכת הזו,אז הם אומרים,נו אז מה? הם אומרים הרבה דברים.... יש לנו את אותו סוג המודם,והוא עבד אצלי מצויין בכל מערכות ההפעלה שהיו לי,ללא בעיות הקובץ די גדול (1.8 מגה) אז צרי קשר באימייל ואשלח לך [email protected] נ.ב.-את ורד מ IOL נכון ?!

Necessary Evil

New member
אם אתה מתכוון לפאטץ´...

אז ניסיתי אותו והוא לא עזר לי...למרות ששלי היה 1.68 מ"ב אולי זה אחד אחר... ותודה על התגובה אם אתה מתכוון לורד שקראה לעצמה "זינה" בהתחלה ואז "A Necessary Evil" אז כן, זאת אותה ורד...אם לא...אז לא...:) תודה, ורד

IBZ24

New member
זהו לא פאטץ, אלא הדרייבר

ואת אותה ורד רק בשינוי אדרת

למעלה