אנשימים, מה דעתכם על...

FullTimeSpirit

New member
אנשימים, מה דעתכם על...

מהפרדה ועד איכות האוכל...מה דעתכם על סמינריוני ההדרכה בתנועה?

תחיה

New member
תשובה

לפי דעתי הסמנריונים הפכו כבר למפגש חברתי של החבר´ה, כבר אין שום חשיבות לכל מה שיש שמה, אני הייתי באיזה סמנריון לפני כמה זמן ואיזה מזל שהיה שם הפרדה כי אחרת זה היה נורא. אני בעד לשלוח רק את החבר´ה הרצינים שבאמת חשוב להם ללמוד דברים ולא לבוא ולהעביר חמשו"ש ולהסתלבט.

לא מסכים

יכול להיות שיש בעיה ברצינות בחלק מהסמנריונים, אבל החבר´ה זה חלק גדול בסמנריון. רק להוציא את הרציניים?! אם ככה אז גם שרק הרציניים ידריכו! לגבי ההפרדה- ברור שצריך להמשיך ולהפריד, אין ספק בדבר! כל מי שהיה באחד הסמנריונים האחרונים לא יכול להתכחש לטובה הגדולה שההפרדה הביאה. רק אני

אלא מה?

הכנסת אנשים לא רציניים להדרכה זה בדיעבד גמור.. (ואפילו זה לא תמיד)

אלא מה...

אז שיהיו בדיעבד גם בסמנריון, שלפחות גם הם <הלא רציניים> יפיקו קצת מהסמנריונים ואולי יקבלו איזושהי דחיפה כן לקחת את ההדרכה ברצינות... ואולי יש מקום לדון על קיום איזושהי מסגרת אחרת לחבר´ה רציניים שרוצים קצת יותר...

FullTimeSpirit

New member
לדעתי,

באמת צריך לשלוח לסמינריונים רק את החבר´ה הרציניים והם יוכלו למשוך בצוות ההדרכה גם את הלא רציניים לעבוד כמו שצריך. חוץ מזה יש פרוייקט מ"מ במשך כל השנה ואפשר גם לבקש ממישהו ממחלקת הדרכה לבוא לדבר עם מדריכים בסניף אז לא כל כך קריטי להוציא את כל המדריכים לסמינריון. חבל שמי שרוצה להפיק את המירב יסבול. בסמינריון שאני היתי בו (סמינריון הדרכה לשבט עוז- חנוכה תשס"א -חדרה) היו אחלה אנשים וגם היתה אוירה טובה.

רגע אחד!! ../images/Emo13.gif

מסגרת אחרת לחבר´ה רציניים יותר?! ומה עם האחדות? מה פתאום הפילוג הזה?
(אני לא בטוח שאתם מבינים למה זה כל כך בידח את דעתי, אבל אין לי כוח להסביר..)

למעלה