אנשימים בוקר טוב

wildgirl1

New member
אנשימים בוקר טוב

משעמם לי כרגיל........ אני לא מסוגלת להירדם.... קמתי ב 9 בבוקר והלכתי לישון ב 4.... ועוד יש לי כאב ראש מהמכחסת דשא המעצבנת הזאתי בגינה שלנו.... בא לי לשפוך על הגנן קצת מים אבל זה יהיה ממש רשע למרות שהוא רשע כי הוא מזמזם אם המקדחה מול החלון שלי
ומעצבן אותי שאני לא נירדמת למרות שכשאני בטח ילך לביהס אהיה לי ממש קשה להתעורר מוקדם. די כבר אני רוצה שיהיה ה 17 באוגוסט וישאר שם תמיד

בוקר טוב לך!

את תמיד יכולה להדליק לו איזה רוק כבד בפול ווליום, וללכת לחדר אחר.. ושהוא יסבול לו! מה יש ב17 לאוגוסט?

datiza

New member
בוקר טוב!!

אני הלכתי לישון אתמול ב-3 וקמתי לפני חצי שעה. אוף כולתי לשיון יותר אבל אמא שהעירה אותי כדי שאני אבוא איתה לסופר. היה לי חלום די מגניב היום! טוב זהו הלכתי מה את עושה היום? בבית? אני אתקשר כשאחזור ביי

wildgirl1

New member
אמממ........../images/Emo13.gif

לפחות את ישנת יותר ממני. אני בקושי ישנתי ואז עוד קמתי והלכתי לנקות....... וכן תיתקשרי אין לי תוכניות חו מללכת לחנות כולשהי ולקנות משהו ואז אני יגיד מה קניתי ואני לא יכולה לעבור חדר בגלל שכול חדר שבו אני יהיה יש רעש איום ונוראה כי אנחנו קומה ראשונה והדירה שלנו ממש מעפנה וכן עוד שבועיים ב 17 יש לי יומהולדת ודוד שלי נוחתת בבוקר בארץ מארהב... לא ראיתי אותו כבר כמה שנים והוא בא ליומהולדת שלי ואגב מזל טוב לכול ילדי החודש האהוב עלי אוגוסט!!!

datiza

New member
היי חזרתי!

אחרי הגלות שלי מהבית סוף סוף חזרתי.. ולא בידיים ריקות.. הייתי בסטימצקי וקניתי ספר ממש טוב שהרבה זמן כבר רציתי לקנות- "סודות ההצפנה".. זה ספר ממש מעניין.. קראתי את הראשון של אותו הסופר - "המשפט האחרון של פרמה" ומאוד אהבתי. איזה כיף לי

ymz

New member
בוקר טוב. כנראה קיבלתי מנת יתר

של שוקולד. ואני גם עייפה רצח. אווווף משעמם לי בעבודה.

bariska

New member
חח בוקר אור

גם אצלינו יש תאנשים האלה עם מכסחת דשא אבל אני גר בקומה שלישית אז לא ממש שומעים אותם..

Janem

New member
בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!

ישנתי רק 5 שעות מ9 עד עכשיו וזה יותר מדי..חח יחי אוגוסט!!!! god bless the אוגוסטאיים...

למעלה