אנשימוס......

טרושקה

New member
אנשימוס......

ממש ממש אבל ממש משעמם לי אז אני אציע משחק... מי שלא אוהב שיציע אחר... אולי יהיה מעניין... אז ככה: כל חבר בפורום צריך לכתוב את הטראומה החזותית הכי גדולה שהוא חווה בחייו... זאת אומרת, מחזה נורא שיצא לו לראות או משהו מפדח במיוחד שקרה לו...

כתמונית

New member
מה לא עושים בשביל עינב

טוב נו.... עינב ביקשה ממני לכתוב אז אני אכתוב על קטע "מטורף!!!" שהיה לי עם מר יוסי חסון.... מוכר למישהו??! לא משנה.... בקיצור....לפני משהו כמו שלושה שבועות הודברנים היו בכפ"ס להופיע הקניון (משום מה כולם בפורום כבר יודעים על ההופעה הזאת) בקיצור אחרי ההופעה כל הבנות 12 שהיו שם (ואני מצטערת אם אני פוגעת פה באנשים הכוונה היא בכללי לא ספציפית...) רדפו אחריהם לחדרים שבהם הם נחו להם התלבשו עישנו בכמויות וכו'... בקיצור לא נתנו לא אחד (חוץ מלחברי מועצת הנוער) להכנס לשם ואפרת שהייתה במועצה (בוא לא נכנס לזה זה מסבך) נכנסה בקומבינות על! ואני עמדתי בחלון דיברתי איתה (היא החליטה לכתוב להם משוב...) פתאום מישהו אמר (עינב - זאת הייתה את נכון?!) - "הנה יוסי!" אני מסתובבת מהר "מה יוסי??!!" הוא בדיוק חולף על פני... אני נשפחת מצחוק... (לעולם לא אבין למה.... אולי בגלל שאנשים הסתכלו??!!) ואז אני עושה לו "לא לא!! זה לא אתה..." הוא הולך ומסתכל עליי כאילו אני בנאדם מאוד מוזר... ואולי לא כאילו... הנה עינב מרוצה??!!

טרושקה

New member
וואי תודה....

נועה נועה..... כשאת מפדחת את עצמך את עושה אותי גאה!

למעלה