אנשים..

FreakOfNature

New member
מקומות בילוי

בפתח תקווה לא תמצאי מועדון וגם מבחר הברים די דליל בינתיים אבל אם בא לך בתי קפה או מסעדות אז יכין סנטר מפוצץ בבתי קפה - ארומה, קופי בין, קפנטו, ובקרוב גם bleecker bakery (אותו bleecker של המרינה בהרצליה!!). יש גם ארומה באם המושבות וקפה הלל במרכז העיר. באתר של קפה ג'ו כתוב שיש להם סניף בקרית אריה (בית מגדל) וסניף בקרית מטלון אבל עדיין לא מצאתי אותם
לגבי מסעדות - יש בקריית אריה אלפרדו שהם מצוינים (איטלקי), ובגזרת הסיני/יפני/תאילנדי יש לך כמה אופציות - הכי יקרים/יוקרתיים אבל לא כשרים ומצד שני מאוד ממוצלצים הם "אויאמה" של היכין סנטר, פחות פלצני אבל גם טוב יש את טריאקי בצמוד לאלפרדו (כשר) ויש גם למון גראס (יכין סנטר) וסיני ספיד (אבל שניהם יותר לטייק אווי והזמנות מאשר לשבת...). יש גם אל גאוצ'ו בקרית אריה. אם בא לך מסעדות לא פלצניות אבל טובות יש את פפריקה ביכין סנטר שהיא ה"נאפי'ס" הפתח-תקוואית (ויותר מגוונת וטובה מהנאפי'ס!!), ויש את אחלה בגיסין. ויש גם בסגולה מקום שנקרא "ערבסקה" (אוכל לבנוני) ששמעתי שהוא מצוין אבל לא יצא לי להגיע אליו. כמובן שיש גם את כיופים, סטוק קפה ודומיהם שאני אישית פחות אוהב. באולינג - יש שניים - אחד ותיק מאחורי הקניון ואחד חדש יותר בסגולה. בזה שמאחורי הקניון יש גם סנוקר ויש עוד כמה סנוקריות בעיר. מבחינת ברים - יש את הברולו ביכין סנטר שנחשב למצוין, וראיתי בrest.co.il שיש גם מקום שנקרא "אינפיניטי" בסגולה. וכמובן שאי אפשר שלא לציין את הקנין הגדול שהוא, לפי דעתי, אחד המוצלחים בארץ
מקווה שעזרתי

FreakOfNature

New member
אני מכיר בר

(ביחיד...
) את הברולו ביכין. לגבי האינפיניטי - רק ראיתי שהוא מופיע ב-rest.co.il אבל אפפעם לא שמעתי עליו. וכמובן שיש גם את "הצריף דאנס בר" בצומת סגולה

יש הרבה בתי קפה וכמה מסעדות נחמדות

אבל תכלס לצעירים חילונים אין מה לעשות בעיר הזאת. מזל שבלילות אין פקקים בדרך לתל אביב.

איזה סגנון של בילוי?

יש מסעדות או בתי קפה נחמדים יש את הקניון שיש בו בתי קולנוע אין דיסקוטקים וכאלו לגבי פאבים אני לא יודעת

למעלה