אנשים...

wind and fire

New member
אנשים...

קראתי כמה הודעות בפורום הזה, ואנשים לא יכולים להמשיך קדימה מלצייר בהשראת האירועים שעברו! אנשים! תמשיכו הלאה! אי אפשר לחיות בעבר! אתם פשוט מחפשים מוזה,וכמה שיותר היא תהיה עצובה ,אז ככה הציור יהיה יותר טוב??

SC

New member
אני לא מקשר עצב עם איכות

אם כי לציורים עצובים יש הרבה כח כמו גם לשמחים. למרות הכל אני מאמין שכל אחד מאיתנו זז הלאה ומתקדם, למשל ערן ובן.

eranoz

New member
אתה מדבר כללי מדי

אפשר לפרש את מה שאמרת בכמה צורות. תהיה יותר קונקרטי. תן דוגמאות להודעות שהביאו אותך למסקנה הזאת. שנבין בדיוק למה אתה מתכוון, ונוכל לתת תגובות רלונטיות.

לא כל כך מסכימה איתך...

המוזה יכולה להגיע מכל מיני מקומות, זה לגמרי אינדיוידואלי אצל כל אחד ואחד מאיתנו. נכון שקשה לנו לראות עבודות עצובות, אבל עובדה שזה עשה לך משהו כדי לצאת הכרזה הזו, ולכן מילא האמן את תפקידו בהצלחה
אפרת

wind and fire

New member
אני לא מסכימה כול כך..

בן אדם יכול לגרום להשפע גדולה בציורים שלו גם בלי לציין או להעביר מסר כואב... אני מודה שרוב הציורים שאני מכירה הם באים מכעס ועצב, אבל עם מישהוא מצייר ציור בנושא משמח, אז זה עושה את הציור גרוע?

DrorCh

New member
מה הקשר ?!

ציור הוא סוג של תקשורת חזותית ולכן יש אנשים שמאמינים שעל ידי ציור הם יוכלו למחות נגד המצב הקיים למה שאנשים יעבירו מחאה על משהו טוב ? חוץ מזה כל אחד יכול לצייר מה שבא לו וכל עוד זה לא פוגע ברגשות הציבור כל אחד יכול לצייר ולפרסם מה שבא לו את כנראה לא מכירה כל כך ציורים ועבודות אמנות כי רוב עבודות האמנות בעולם לא באו מתוך עצב אלא מתוך אהבה!!!! אהבה לעולם אהבה לבריות אהבה לאגדות למיתולוגיה לסיפורי הבריאה אהבה לאלים אהבה נשים אהבה לאגם הנימפות לפארקים ירוקים וכו וכו וכו אני לא מכיר כמו שאת טוענת ציורים שצויירו מתוך עצב או תסכול אבל אם מישהו רוצה לעשות את זה זאת זכותו

wind and fire

New member
אני ממש לא מסכימה!

אולי טעיתי קצת, אבל רוב היצירות שאני מכירה הם באים מכעס מכוונה למחות על אירוע או משהוא!!! הכעס נובע מאיזשהוא מקום, והאומנים מביאים ומתעלים את הכעס לציור!

DrorCh

New member
את מפגינה פה בורות מוחלטת

אשמח אם תצייני לי לפחות חמש יצירות של אמנים שונים שבוצעו מתוך עצב או כעס אני יכול לציין לך אלפי אלפי שמות של יצירות שבוצעו על ידי מאות של אמנים שבוצעו מתוך אהבה את סתם באת לפה כדי להתקיף ולהפגין את הבורות שלך

דרור מה קרה?../images/Emo12.gif../images/Emo39.gif

למה ההתנסחות הזו? קודם כל בלי כעס, זה דיון תיאורטי ולא צריך לכעוס אלא להקשיב אחד לשני, יכול להיות שWINE רואה את המוזה שלה מכיוונים שונים ומנסה לראות מה קורה בשטח, האם גםם אחרים כמוה או שיש לה עוד מה ללמוד, ואתה בתור בעל נסיון צריך ללמד ברוך ולא בכעס. אגב, שניכם צודקים יש עבודות שנובעות מכל מיני רגשות וחוויות וזה היופי שבאמנות - לכל רגש יש לגיטימציה... עכשיו תעשו שולם!!
אפרת

SC

New member
אפשר להשפיע בכמה דרכים

תלוי מה מדבר אל הצופה. יש כאלה שמציירים מתוך רגעי תסכול, כעס ועצב ויש שאותם האנשים מציירים מרגעי שמחה ואושר. יש כאלה שמציירים רק מדרך אחת ויש רק מהשניה. נושא הציור לא הופך אותו לגרוע, מה שהופך ציור לגרוע הוא טכניקה לקויה.

למעלה