אנשים,

iti4

New member
חח הבומבלמלה האחרון

נשארנו יום אחרי שסגרו את זה ואתם לא מבינים אנחנו קמים ב6 בבוקר (מתוך 20 איש נשארנו 3) ומגלים שכל האוהל שלנו מוצף ויש מלא שלוליות וירד מלא גשם ואז נכנסנו לבוץ תובעני שכמעט לקח לנו את הנעליים......סרטים מה שהיה שמה חח לפחות קיבלנו צאי חינם
סך הכול יצא לי להיות שם פעמיים (בכתה י' ובכתה י"א) וכול שנה זה ניהיה יותר ויותר ממוסחר ומלא בערסים.... אבל עדיין ממליץ בחום כי זה יהיה כנראה הבומבמלה האחרון שלנו

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| לא ללמוד לפסיכומטרי P:

הפסיכומטרי נגמר בדיוק לפני ערב פסח, אז אנצל את פסח כדי לנסוע לתל אביב, אולי אני מקווה לאיזו הופעה גם והכי חשוב- בלי פסיכומטרי

n0 id3a

New member
מה את רוצה לעשות בעתודה?

ולמה את רוצה ללכת למסלול הזה? הוא לא כזה מסלול משהו :\

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נממ...

אני רוצה ללמוד הנדסת מחשבים / תעשייה וניהול או מדעי המחשב :X אני עדיין בהתלבטויות. אני רוצה ללכת למסלול הזה כי בתכלס זה המסלול שהכי מתאים לי וגם אפשר להוציא תואר ראשון [ואחרי זה גם תואר שני] מהצבא שזה אחלה P: וגם יש שירות יותר מועיל ויוצאים מהצבא עם ניסיון. לא התחייבתי לכלום, אם בסופו של דבר אחליט לא ללכת אז לא אלך :X

nomad21

New member
לבנות המסלול לא ממולץ

ברוב המקרים לפחות.. תחפשי קצת מידע באינטרנט

n0 id3a

New member
בהצלחה!

חרישה לפסיכומטרי זה חשוב.. הרבה חרישה = ציון יותר טוב. כדאי ללמוד מטעויות של אחרים :\

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תודה :)

אני מנסה לחרוש כמה שיותר ;[ למרות שזה מתסכל וחופר ;[ וללמוד מילים זה הכי רע ;[

n0 id3a

New member
דווקא המילולי יותר קל :\

אבל חרישה הכי חשוב! מילים זה לא יותר מדי.. יש דברים יותר חשובים :\

n0 id3a

New member
וול.. איי גס ווי אר נוט דה סיים.../images/Emo13.gif

אנשים שונים זה מזה :-\

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הכי קשה לי אנגלית :(

הוצאתי 84 נקודות באנגלית בשריקת פתיחה ;[ [אולי זה בגלל שפתאום גיליתי שיש לי שני טקסטים לקרוא :X] לא הולך לי עם השפה הזאת ;[ וכולם אומרים לי "אבל את ב- 5 יחידות" וזה נכון אבל רק בגלל שבבגרות באנגלית יש מילון וכתיבה שזה שני דברים שנורא מועילים לי... בכל מקרה, המילולי הולך לי סביר P: חוץ מהאותיות פ.ט.ל :X אוף :X זה הכי מעצבן. חשיבה כמותית הכי קל לי :X אולי זה בזכות העובדה שהמורה שלי למתמטיקה השרישה בנו את המתמטיקה בצורה ממש ממש טובה P: יהיה בסדר בסוף ;[

n0 id3a

New member
אז תתאמני בעיקר על אנגלית :)

פ.ט.ל זה מרגיז, עד שמתרגלים, ואז זה שטויות...

nomad21

New member
מצד שני אנגלית זה 20 אחוז..

אפשר להוציא טוב גם עם 100 באנגלית.. אני מכיר מישהו עם 749 ובלי פטור באנגלית

cheerios

New member
20% זה 120 נקודות...

וגם לא הוציא פתור זה לא רע בהכרח (יכול להיות 89% הצלחה באנגלית)

nomad21

New member
השירשור ישן.. (בן יותר מ3)

זה פטור.. אתה פטור מקורסים.. לא הייתי מצפה לשגיאה כזאת ממך :J ואני לא מדבר על 60 באנגלית, אם זה ציון נורמלי (מעל 100) זה לא ממש נורא, עדיף להשקיע בשאר..

cheerios

New member
דבר ראשון

אתה לא צריך להתנשא, וגם לי מותר לשגות :J (למדתי היום יותר מדי
) Street Spirit 0 דיברה על 84 וזה משהו שבאמת כדאי לשפר, מה גם שברמה הזאת קל יחסית לשפר את האנגלית (רק שינון מילים ותרגול פרקים) ברור שלפרקים האחרים משקל גדול יותר אבל האנגלית זה לא זניח, ו749 בלי פטור באנגלית זה לא אומר ציון נמוך באנגלית (יכול להיות נגיד 133 במילולי ובאנגלי, ו150 בכמותי)

nomad21

New member
היא אמרה שזה הציון שלה במבחן

פתיחה, מן הסתם היא שיפרה.. כן, אנגלית זה לא זניח. אבל גם לא פרק שצריך להשקיע בו את מירב המאמצים (אלא אם יש לך 150 בכמותי ומילולי) ולא התנשאתי :J

למעלה