אנשים..

scrutinize

New member
אנשים..

אני רוצה לקנות מערכת תופים, המערכת הראשונה בחיי [ואני מנגן כבר 4 שנים... עזבו, סיפור ארוך].. יש לי תקציב של 3000 שקלים, וקיבלתי הצעה לקנות את המערכת Mapex Q Series + מצילות [קראש-רייד והייאט] של Zildjian בסכום של כ-2800 ש"ח [אחרי הנחה של 20% שסידרתי לי
] האם זה כדאי? למערכת הזו יש סאונד טוב? המצילות טובות, אני מניח, כי זה Zildjian, אבל איך המערכת ? כי קיבלתי הצעה למערכת של TAMA, אבל זה יעלה איזה 300-400 שקל יותר. מה עדיף?

scrutinize

New member
אה שכחתי לומר

המערכות חדשות מהחנות, לא יד שנייה ולא נעליים.

brass monkey

New member
כל מה שכולם יאמרו הוא אחד:

לך ותבדוק. רק אתה יכול לקבוע מה הטעם שלך.

Vdrums

New member
אם אתה מנגן ומתעסק עם

תופים 4 שנים, צריך להיו לך טעם מסוים בכל מה שקשור לסאונד. המערכת הזו היא פשוטה והמצילות (מצטער לנפץ את המיתוס) הן די פחי זבל. קח בחשבון שזו לא מערכת לטווח ארוך. אולי כדאי לחשוב על מצילות פשוטות (כמו שהציעו לך) אבל מערכת יד שניה. ולאט לאט לשדרג את המצילות.

brass monkey

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif

תגידו, ראיתי מתופפים מנגנים עם מקלות שחורים כאלה, רציתי לשאול מה המקלות האלה?? (ביניהם, לארס(מטאליקה), ג'ואי(סליפקנוט), המתופף של גאנס אנד רוסס: http://www.youtube.com/watch?v=rPYkn82nz18 )

DiamonDbikeR

New member
כן נישברים

היו לי כאלה, הם מפיקים סאונד חרא!! כל סנר טוב הם הופכים אותו לחרא, הם לא מתנהגים כמו מקלות מעץ, הם הרבה יותר גמישים. אני שברתי אותם כי ניגנתי יותר חזק מהרגיל כי רציתי לשבור אותם ולקנות שוב מקלות מעץ. יש להם הרבה חסרונות אבל גם קצת יתרונות: הם נשברים לאט יותר, והם פחות מרעישים. הם טובים רק כדי להתאמן אבל גם זה לא כך כך כי הם לא מתנהגים כמו מקלות מעץ, השוני מורגש. מה שכתבתי נכון לגבי מקלות מסיבי פחמן, המקלות של המתופפים שציינת-מעץ (אני כמעט בטוח) קשה לי להאמין שהם מנגנים עם סיבי פחמן.

NYMets Man

New member
../images/Emo128.gif טעות!

לארס אולריך ג'ואי ג'ורדיסון זה מגאנז אנד רוזס וכל מי שחתום בחברת AHEAD מנגן על המקלות האלה שהם מסיבי פחמן

WinterZ

New member
לפי מה שאני יודע..

זה לא קשור למקלות פחמן/חנקן/אורניום מועשר. זה פשוט הצבע של המקלות Signature של Ahead שגם ג'ואי וגם לארס משתמשים בהם.

brass monkey

New member
אז יש לכם מושג מאיפה

אפשר להשיג כאלה? (אני שובר בקצב של שני מקלות בחודש
וקורע עורות..............פיייי.......עסק יקר)

NYMets Man

New member
אבל של חברות פשוטות

לא AHEAD ואגב... לא כל מקל שחור הוא מקל מסיבי פחמן

NYMets Man

New member
המלצה

שלא תעז המקלות האלה הם לא פתרון קסם לשוברי מקלות... בתור התחלה הייתי מציע לך לעבוד עם המורה על הטכניקה שלך כי 2 מקלות בחודש זה באמת לא נורמלי בוטח שלא עורות. דבר שני המקלות האלה (ע"פ רוב כמעט מוחלט של אנשים שאני מכיר כולל אני) פשוט לא מרגישות טוב, הפיל שלהן מחורבן והן מוציאות סאונג מגעיל מהתופים ובעיקר מהמצילות אם אתה עדין מעונין הסט של אולריך זמין רק בחו"ל (כמו כל שאר הדגמים) ועולה 35 דולר

GhostDrummer

New member
באמת לא מומלץ.

אם יש בקרבתך חנות שקוראים לה New Sound, אז יש לה כמה זוגות של אהד.

A 1 A 2 A 3

New member
מיוזיק סנטר בראשל"צ

קניתי משם לא זוכר איזו חברה, חרא מקלות אולי טובות לאימונים סתם ככה (לא על תופים) כי הם גמישות וסאונד זוועתי לא מומלץ בכלל. לחיסכון במקלות יש בכלי זבל מקלות פשוטים ב25 ש"ח דווקא קניתי פעם והם היו סבירים לגמרי

למעלה