אנשים!!!!!!!!!!!!

אנשים!!!!!!!!!!!!

אהלן כולם מה המצב???? התגעגעתי.... אז להזכיר לכם אני ושונרא 2000 מנהלות בפורום הזה דיון על ג´וליאנו מר השווה!!!!! אז כל מי שיודע עליו משהו אז שיכתוב עליו... כי אין אין אין כמו ג´וליאנו.... יש לו לב זהב... נכון???????

actress

New member
בהצלחה ולא רק ג´וליאנו שולט פה ....

אתן יודעות אתן לא יכולות להשתלט על הפורום רק בדיונים על איזה אחד שאתן מתות עליו אתן רוצות תבקשו מהנהלת הפורומים לפתוח בשבילו פורום בקטגוריית המעריצים וככה תוכלו לדון עליו כמה שאתן רוצות כי אתן פה מדברות עליו כ"כ הרבה ולא את כולם הוא מעניין מספיק דנתן כאן וראיתם מה היו גודל התגובות קטן אז אם כל הכבוד זה פורום על "אומנויות הבמה" ולא רק על ה ג´וליאנו שלכן ולא כולם צריכים לספוג את זה אתן כ"כ רוצות לדון עליו תחפשו עליו חומר כאן

CheRy LipS

New member
GO GIRL!!!!!!!!!!!!!!!

כל הכבוד!!! גם אני מרגישה ככה... אתן התחלתן עם הודעה אחת... ואז עוד אחת, ועוד אחת.... וזה הציף את הפורום... כמה אפשר לכתוב עליו??????????????????????????????????

איך שקוראים לכן...

אתם כל כל שונאים את ג´וליאנו מר אה???? למה??? כי אני ושונרא בטוחות שכל זה נגד ג´וליאנו מר עצמו אישית... אם נדבר על מישהו אחר אז לא תהיה לכם בעיה... אבל זה פורום על תאטרון וכל מה שמסביב לו וג´וליאנו מר שייך לתחום הזה....ככה שלמה יש לכן טענות שאנחנו מדברות עליו? אנחנו בטוחות שיש לכם משהו אישי נגד ג´וליאנו מר כי אחרת לא הייתם מגיבים ככה.... אנחנו צודקות?

actress

New member
אם לא שמת לב הצפתם את המקום ממנו

וכבר לכמה אנשים פה נמאס לשמוע על מושא הערצתכן כל נושא חדש פותחים ומדברים עליו יש כאלה שמרשרים אבל את או היא חייבות משום מה כל הזמן לפתוח נושא חדש ולדון עליו אם שתיכן רוצות לדון עליו תתכתבו במסרים האישים שלכם אחרי הכל הכל כבר נאמר עליו ולא את כולם הוא מעניין כאן לי אין שוב דבר נגד הבנאדם הזה והוא גם ממש לא מעניין אותי כולה שחקן אבל הוא בנאדם נורמלי וכל הערצה הזאת היא ממש עיוורת אתן רוצות תמשיכו את הדיון במסרים האישים ולא צריך כל פעם לפתוח נושא חדש בגללו

CheRy LipS

New member
אני מדברת פה בשם עצמי....

לי אין שום דבר נגד ג´וליאנו מר, נקודה. מיציתן את הנושא. הבנו. אפשר לעבור לנושאים אחרים.... ת´אמת, לפי דעתי הסיבה שאתן מדברות עליו כל כך הרבה היא בגלל שאתן לא מכירות שחקנים אחרים.... כנראה ראיתן הצגה אחת איתו, נהנתן ועכשיו אתן מתלהבות מהידע ה"גדול" שלכן בנושא..... אל תקחו את זה אישית....לא התכוונתי לפגוע... ליאת

actress

New member
אפרופו דברי החכמה של CheRy LipS

דברו איתנו באמת על נושאים שקשורים ושחקנים אחרים ותראו שלאט לאט תתפתחו לדברים חדשים ואתן פשוט דבוקות למשהו 1 ולא יוצאות ממנו אם אתן ממשיכות בדעותיכן פשוט תפנו למנהלת הפורומים ותבקשו ממנה לתפוח פורום במיוחד בשבילו ותדברו עליו כאוות נפשכם

CheRy LipS

New member
איזה כיף!!!

"דברי חוכמה"...... לא ידעתי...... ובאמת כדאי שנפתח דיונים על שחקנים אחרים מלבד "שחקן הכבוד" של הפורום : ג´וליאנו מר....... ליאת

CheRy LipS

New member
וזוהי המילה האחרונה שתאמר...

על ג´וליאנו מר. אני נשבעת לכם שבפעם הבאה שאני אשמע עליו משהו פה, אני עוזבת!

למעלה