אנשים,

BlueBeIl

New member
אנשים,

אני מנסה להתחיל פה פרי פורם, אני מקווה שתאהבו ובבקשה אל תקטלו אותו מיד אם הוא ממש ממש דפוק. עציו של היער הגדול אינת´ארה עמדו בירקותם ופרשו את ענפיהם אל השמש הזהובה. השקט העתיק של היער הופר רק על ידי ציוץ הציפורים שנשמע מדי פעם. הכל היה שלו מאוד ושקט, כה שקט עד כי יכולתם כמעט לשמוע את העצים בצמיחתם. אך לפתע נשמע קול אשהפר את שלוות היער. קולם של בני אדם משוחחים. כל העצים עמדו מאזינים, ענפיהם רוטטים בהתרגשות. אנשים לא נראו ביער זה זמן רב. אט אט התחזקו הקולות, ושיירה קטנה פרצה לה את דרכה אל קרחת היער. בראש השיירה רכבו על סוסים חומים שלושה בני אדם לוחמים, ראשיהם היו גלויים ושיערם הכהה התנופף ברוח הקלה. הם דיברו בינהם בקולות רמים וצחקו. מאחוריהם רכבו שני גמדים על סוסונים מדובללים. אחד מהם היה בעל זקן שחור והשני בעל זקן אדום. הם לבשו בגדים אפרפרים אשר סימלו את נאמנותם למלכה, ואחד מהם החזיק בליזט. נראה שהם היו שקועים בויכוח ער. במאסף דילגו זוג סוסים, אחד לבן ואחד שחור. על הסוס הלבן רכב אלף גבוהה ושרירי, עם עיניים ירוקות ושיער בלונדיני שנצנץ בשמש. הוא לבש שיריון קל ובגדים אדמדמים, סמלי מלכות האלפים הקרובה. על הסוס השחור רכבה, כשרגליה משתלשלות מצד אחד של הסוס, אישה בעלת מראה משונה. היא הייתה נמוכה ורזה, בעלת פנים מחודדים, שיער שחור ארוך, ועיניים שחורות, נוצצות ושובבות. מראה העיד עליה כי היא הייתה חצי שדונית. היא הייתה עטופה בבד בצבע כחול עמוק, והרכיבה מלפניה על הסוס השחור כפחם קנדר קטן, בעל עיניים סקרניות ומתרוצצות. תוך כדי רכיבה היא פרטה על נבל קטן וחינני וקולה הערב נישא למרחק בשירה. החבורה המשונה התקדמה זמן מה בתוך היער העתיק, ואז, מאחורי פיתול בשביל, נגלה לעיניהם אביר לבוש שיריון שעמד על הקרקע וליטף את ראשו של סוס לבן.

FM_the_Weird

New member
קולו של מהואירנין היה רם כתמיד.

"מה שאומר," הוא הסביר לגמד שרכב לידו. "שאם אתה מנגן את את השיר הזה חצי טון יותר נמוך, מה שתקבל יהיה דומה לא מעט לקול שירת העוגים. אגב, להבדיל מהדעה הרובחת, לרוב העוגים יש קול מדהים כשהם שרים. יצא לך פעם להיות נוכח באחד הטקסים שלהם לכבוד עוק´טארה, האלה הראשית שלהם? טוב, הטקס עצמו לא תורם הרבה לשלוות הנפש, עם כל קורבנות הדמים והכל (נו, היא בכל זאת אלת המלחמה), אבל שירת המקהלה שלהם לאחר מכן... פשוט אלוהי!" שכנו, אשר הקשיב לדבריו של מהואירנין כבר במשך כעשר שעות, ענה בנהימה מוסחת דעת. בשש השעות האחרונות הוא אפילו לא שמע את המילים שהרכיבו את המלל שנשפך עליו, ופשוט פלט נהימת הסכמה כל חצי שעה. לא שמהואירנין שם לב לכך: המוזיקה העסיקה אותו יותר מכל דבר אחר. ברגע זה השיירה נעצרה ותשומת ליבו של מהואירנין נדדה לכיוון מקור ההפרעה.

ayana

New member
את פניו של האביר....

לא ניתן היה לראות בגלל מסכה שחורה שבסתירה אותם, אבל אנשי השיירה הבחינו שהביטו היטב שחליפת השיריון לא היתה חליפת שיריון כלל, כי עם בד מבריק, מעיין גלימה אשר מתחת כפליה ניתן היה לראות ניצנוץ עדין של מידריל.... האביר הביט לכיוונם אך לא נראה היה שהוא מתכוון לזוז.....

מלד: אז כל אחד בוחר דמות

מהשיירה ומשחק אותה? אם לא אז אל תתייחסו למה שכתוב פה, עם כן אז: "די כבר להתווכח" אמר האלף לשני גמדים "אם לא שמתם לב-יש אביר מול השיירה" אמר בול בזמן כדי שהגמדים יעצרו את סוסוניהם ולא יתנגשו בכרכרה. עכשיו גם הגמדים והאלף הביטו ב"אביר" וחיכו שידבר.

BlueBeIl

New member
אני מבינה שאני לא מספיק נודניקית

כדי שלא תשתתף בפרי פורום שלי. למה שלא תדמיין שבאמת "התפוצצתי" כמו שרצית והפרי פורום הזה לא קיים כי לא יכולתי לכתוב אותו, מפוצצת. כמו כן, אם לא שמת לב אז התברר שהגמדים בכלל לא התווכחו והם שמו לב לאביר. ולמה בדיוק "אביר"?

BlueBeIl

New member
שירתה של החצי שדונית פסקה לפתע

כשהבחינה באביר לבסוף. כל הסוסים כבר נעצרו בינתיים, והיא ירדה משלה בקפיצה גמישה. אחריה טיפס מטה הקנדר הקטן וקפץ לריצפה. "שלום!" היא הושיטה את ידה אל האביר בחיוך שדוני, עיניה מתנוצצות. "אנחנו המשלחת לשלום בין הגזעים השונים. ומי אתה?"

ayana

New member
מלד: חשבתי שהסכמנו שהוא לא אביר...

האדם לא ענה אבל כאשר החצי שדונית התקרבה הוא עקל את שפתיו בחצי חיוך ולא זז.....

FM_the_Weird

New member
סוסו של מהואירנין צהל לפתע...

והתקרב בצעדים מהירים אל סוסו של "המפגע התעבורתי". להפתעת כולם, כולל האביר עצמו, סוסו הגיב בצהלה דומה ונדמה כי השניים פתחו בשיחה מעמיקה ביניהם תוך שימוש בכל סוגי הצלילים שסוסים מסוגלים להשמיע. הבארד הביט בסוסו מספר שניות ואז קפץ ממנו בקלילות וניגש לאביר. "נראה שזה ימשך זמן מה," הוא הושיט את ידו. "לא ידעתי שהיו עוד אנשים שהיו מוכנים לקנות מאחיו של פלמרו. מה שמך, ידידי?"

ayana

New member
ה"אביר" ירד מן הסוס גם כן...

הוא לחץ את ידו של מהואירינין אך עדיין לא אמר דבר רק חייך את חיוכו המסתורי ועיניו הירוקות מתחת למסכה נצצו בעניין

FM_the_Weird

New member
אונטר דחק את סוסו קדימה...

האלף היה מעוצבן קלות, למרות שפניו לא הראו זאת. הדבר האחרון שהיה חסר לשרירן אחרי עשר שעות של דיונים על יכולותיהם הקוליות של העוגים, האורכים ושאר מיני הגזעים, היו עשר שעות של דיונים עם מישהו שאפילו לא עונה. הוא נעצר ליד האביר. "טוב," הוא אמר בקולו הקר. "כל זה מרתק עד כדי דמעות, אבל הייתי מציע שתסביר את עצמך, או שתפסיק להפריע לתנועה."

BlueBeIl

New member
"אונטר!"

קראה אליו בגינוי פירונה ונתנה לו מכה קטנה על ידו. "קצת נימוס אל זרים בבקשה!" אבל עיניה נצצו בצחוק ניסתר אל האלף.

FM_the_Weird

New member
"Yes, milady"

האלף הסתובב למחצה וקד קידה עמוקה. אך כשהחל להתיישר, חיוך ממזרי עלה על פניו, ובתנועה מהירה, תפס את השדונית והעיף אותה באוויר. "רק שחוששני שנימוסין זה לא הצד הכי חזק שלי." צעק לה בעודו פותח את ידיו בכיד לתפוס אותה לפני שתפגע ברצפה.

ayana

New member
אבל ה"אביר" הקדים אותו...

הוא תפס את השדונית בתנועה אבירית הניח אותה בעדינות ושלף את חרבו לכיוון האלף מתנועה של ´מי-אתה-וכיצד-אתה-מעז-לפגוע-בליידי´

BlueBeIl

New member
עיניה של פירונה

נצצו לעבר האביר בהערכה. "תודה," היא אמרה לו ונתנה לו נשיקה קטנה על המסיכה. היא ראתה שפניו של אונטר מקדירות, וניגשה אליו מהר. "אל תדאג," היא לחשה באוזנו, "אף ´אביר´ לא יקח אותי ממך" והמשיכה לעמוד, נשענת על כתפו.

FM_the_Weird

New member
מל"ד: איך, לעזאזל, היא נשענת על...

כתפו? הוא אלף (יען, בסביבות ה-1.85 מ´)...

BlueBeIl

New member
SO?

לא חייבים להיות באותו גובה... אפשר להרים קצת את היד או משהו.

BlueBeIl

New member
אך פתאום, בלי שהרגיש,

עברה חירבו אל ידיו של הקנדר הקטן. "זו החרב שלך? היא ממש יפה. ומה זה הציורים האלו על הניצב שלה? נראה לי שכתוב כאן משהו. שניה, אם רק תיתן לי לקרוא - ´גורו מזעמי, זעם--" אך הוא לא הספיק לקרוא יותר, כי ה"אביר" חטף אותה מידו, והסמיק מתחת למסכה. "וואו היא ממש חשובה לך נכון?" המשיך צייצן מוך נעל בשטף "אם רק תוכל להחזיר לי אותה לשניה כדי שאוכל לקרוא את השאר... ומה יש לך פה?" הוא שאל, ועמד לפתוח שקיק קטן שעד לפני שניה היה בכיסו של ה"אביר". "נראה מעניין..."

BlueBeIl

New member
מל"ד: זה לא ממש קריטי,

אבל האביר לא רכב על הסוס, הוא עמד על הקרקע... כנראה שמשהו לא בסדר עם הסוס שלו.

BlueBeIl

New member
זה שהוא לא לובש שיריון רגיל

אלא מיתריל אומר שהוא לא אביר יותר?

ayana

New member
אבירים לובשים...

חליפות שיריון והוא לובש בגד שדומה יותר לגלימה אלפית או חליפה מגית....

למעלה