אנשים!!!!!!

אנשים!!!!!!

אני ושונרא2000 מוחות על אי הצדק שנעשה בפורום זה
יש כאן התעלמות מוחלטת מג´וליאנו מר ולמה זה???? אנחנו לא מבינות אנחנו רוצות לנהל כאן דיון על הבנאדם זה הפורום היחיד שמאפשר לדבר על שחקנים
אני ושונרא גם עושות עבודה על ג´וליאנו מר ככה שזה יעזור אם תכתבו לנו עליו ולא תתעלמו.... טוב חוץ מזה זה פורום אחלה נחמד שיש מקום כזה
יאללה תכתבו עליו משהו לטובת האנושות
ביי

actress

New member
את טועה ובגדול!

אין בכלל התעלמות את אולי לא מודעת לזה אבל לא צריך לפתוח נושא חדש אחרי הכל אנשים פה משרשרים את התגובות שלהם ואני לא מבינה למה את צריכה לפתוח נושא חדש אם כל 1 מביע את דעתו ואת רואה את זה בשרשורים

תקשיבי

אני יודעת איך פועל הפורום הבעיה היא שאני ושונרא נעלבנו כי בקושי מדברים כאן על ג´וליאנו מר ואם כבר מדברים אז רק משמיצים אותו וזה לא יפה... כי באמת הוא כל כל יפה כל כך נחמד כל כך קוצ´ו פוצ´ו קטן הוא כל כך נושנושון שבא לאכול אותו בלי מלח
לא יפה שמלכלכים עליו כי הוא לא עשה שום דבר.... לתשומת ליבכם

שונרא2000

New member
ליראאאאאאאאנוש!!!!!!!

תקשיבו אנשושים, דבר ראשון, לירן, את צריכה להבין שלא כותבים הודעות סתם, כן??? לא כותבים הודעות סתם!!! זה פורום פה אבל לא כותבים הודעות סתם!! בקשר לג´ול שלנו - הבנאדם פסיכי בטירוף, יוצא משלוותא, חוזר לשלוותא ואין שום דבר רע בזה, אני אישית לא הייתי מפתחת שום דבר נגד עצמי אם הייתי יוצאת וחוזרת משלוותא איזה 6 או 7 פעמים אבל אם מדברים על 11 פעמים אז אולי הייתי מתחילה לחשוב שאולי משהו לא בסדר אצלי. אבל יחסית הוא בסדר, רק שלא בטוח אם הייתי שומרת מחוץ לקניון לא הייתי נותנת לו להכנס כ"כ מהר...... בכל מקרה הוא שחקן מעולה וקפריזיונר לא קטן בכלל

שונרא מאמי../images/Emo111.gif

מותק שלי זה לא חדש... תמיד יוצא לצערי שמלכלכים על ההכי טובים. במקרה שלנו ההכי טוב זה ג´וליאנו מר.... זה שהאנשים בפורום הזה לא אוהבים את ג´וליאנו מר אז זה הפסד שלהם בלבד... מה לא ככה? אנשיםםםםםםםםםםםםםםם תפתחו עיניים ותבינו שג´וליאנו מר הוא האבא של האבא של האבא של האבא של כל השחקנים והוא היחיד שיכול ללמד אותכם פה מה זה משחק איכותי ללא פשרות
יום טוב

actress

New member
יש לי רעיון בשבילכן

אתן יכולות לפתוח פורום על ג´וליאנו מר בפורום מעריצים תציעו את זה לנטע מנהלת הפורומים ותראו מה היא אומרת

יש לי יש לי יש לי

ג´וליאנו מר? לא, ג´וליאנו מתוק!!! פפפפהההההההההההההה פפפפהההההההההההההה מישהו פה בכלל זוכר/מכיר קומדי סטור?

actress

New member
בפפ... אלוהים עבודה?

בטח בטח בטחחחחחחח ותחשבו על זה איי... איי... איי....

רגע, אני רוצה להבין

מה אתם אמרתם? זה ג´וליאנו מר, או ג´וליאן אומר? זה שני דברים שונים לגמרי.

שונרא2000

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

קטעים הרצתם, חמודים....... אני אישית בכלליות מאוד אוהבת כל דבר שקשור לאומנויות הבמה, נכון שנקראתי לפורום לדיון על ג´ול-ג´ול... אבל נראה לי שזה פורום מתאים בשבילי, חלום חיי להיות שחקנית בהבימה או משהו כזה.

stars

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם פותחים פורום לשחקן תיאטרון מסוים, אז זה יהיה אלון אופיר המדהיייייים!!!!
ובכן, יש בנות שטופות הורמנים בגיל ההתבגרות שסמל הסקס שלהן הוא דוגמן, יש כאלה שסמל הסקס שלהן הוא זמר פופ, ואני, תרבותית שכמותי, סמל הסקס שלי הוא שחקן תיאטרו\במאי הומו שגילו קרוב לארבעים.

למעלה