אנשים

אנשים

ממקור מסתורי ביותר, קיבלתי את השיר הבא (כנראה מהתקליט החדש) על פי תנועת הרכבות על פי תנועת הרכבות תכף את תגיעי על פי המשקפיים השמש בעיניי על פי כמות השוטרים עוד מעט תתפוצץ פצצה על פי חיוכי החיילים הרכבת מגיעה. על פי תנועת כדור הארץ, הכל עוד מסתובב לו על פי תנועת העננים הגשם עוד מעט יבוא על פי תנועת הרגליים, עוד מעט נברח מפה, על פי תנועת השעונים, הזמן לא יעצור על פי מה שאני יודע זו רכבת של הלילה, את באה ליומיים ואני עוד לא שקט על פי מה שאני יודע קניתי לך טבעת, ואציע לך אותי, אם תהיי חכמה ותגידי לי כן. תגידי לי כן, תגידי לי לא אבל רק תגידי לי משהו פה. על פי תנועת הרכבות, אני תכף אתחיל לרוץ לעבר הרכבת. על פי דברי הימים, לנצח לא יהיה פה נצח על פי מוכרי העיתונים אין שלום רק הבטחה על פי כמות המכסחים, עוד מעט יקרה פה רצח, על פי לוחות המודעות, אולי יהיה מחר. על פי מה שאני.... על פי דברי החכמים עוד מעט יבוא משיח, על פי שעון הקיץ, כבר הלילות נורא חמים על פי כמות ה- אאא, עוד מעט תתרחש פגישה על פי כמות הנשיקות, לא ניפרד לעולמים. על פי מה שאני...

R o M

New member
איזה יופי!!!!

מאיפה זה? אהבתי את ה "על פי מה שאני יודע קניתי לך טבעת, ואציע לך אותי, אם תהיי חכמה ותגידי לי כן..." מה זה אומר? תוך חודשיים שלושה אנחנו רואים את שלמקה ומיכל תחת החופה?

אההההה....

אני בספק. נראה לי שהוא סיים את מכסת הילדים שלו לפני 12.5 שנה... ואולי זה בכלל לא נכתב על מיכל, לכי תדעי... וחולמת על כוס קפה איתך, על מי אתה חולם, שלמה?

פרחה, מה דעתך לשנות שם

ל"ההיא שעשתה לכם ביד" [שישה, שניים 1996(ואללה תרגיל בחשבון)] שיר שיר עפיפון הראשונה

קודם כל,

השורה הזאת דמיונית, מעולם לא היתה אחת כזאת. דבר שני:
אני לא אשנה, אבל לא הייתי מתנגדת ליישם...

בן בן!

New member
וואי, איזה יופי!!!

זה בטח "פצצת אטום". הוא עשה לזה קליפ, אז זה בטח יהיה הסינגל הרביעי. מאיפה קיבלת, רוני?

Az_24

New member
תמונה של גבר הולך לאיבוד בתחנת רכבת

אם כבר דיברתם אז צריך תמונה, לא?

פראליה

New member
אני לא מבין את שלמה!

אם הוא באמת רוצה שאנשים יקנו את הדיסק שיפסיק להוציא שירים לרדיו בקצב הזה טוב שהוא לא מוציא את כל הדיסק לרדיו 3 שירים זה מספיק .. למרות שגם אני שמח לשמוע שירים חדשים שלו ברדיו אבל הוא קצת מגזים

R o M

New member
מה קרה לך

זה קמצוץ מהדיסק. יש שם 20 שירים, אז להוציא ארבעה, אפילו חמישה סינגלים, זה ממש לא אסון, אפילו מומלץ. נעים לשמוע אותו כמה שיותר

פראליה

New member
אנערף..בכל מקרה,

, גם אם הוא יוצא 5 שירים לך תדע אם זה השירים הטובים בדיסק למשל לפני "שניים" הוא הוציא שלושה , והשיר שהצליח (לדעתי לפחות) הכי הרבה , "היא לא יודעת מה עובר עלי", לא יצא כסינגל מוקדם

Dor K

New member
למה לי אין מקורות סודיים?

גם אני רוצה להגיד פעם אחת "ממקור סודי קיבלתי את הדיסק החדש לפני כולם". מישו יודע איפה קונים מקורות סודיים? יש את זה בסופר?

למעלה