אנשים!!!!!

היי=]

יש לי הרגשה שאני מכירה אותך... (?) לאחותך קוראים רינת? בכל אופן אני נועה, עוד מעט 16, לשעבר אוסטרליה=[ ונראה לי שעשיתי לך סיבוב בעיר לפני חודש וחצי.. חחח
 
נועההההה

יאאאא ממצב מותקקקק??? ואייי מאמי אין לך מושג כמה חשבתי עליךךך חזרת בדיוק למלחמה אהה איזה קטע שאת בפורום חחח ממצב יפה???
 

WinteRain

New member
היי חגית!

אני עדי, 17 וחצי (ממש היום חיחי) מהארץ... ונכון לעכשיו אני לא עוברת לשום מקום!!! אוסטרליה זה מגניב!!!!
 
חחח הכל טוב=]]

כן באסהה.. איך בא לי אוסטרליה שובבב חח!! איך את מסתדרת מאמי?????
 
נועהה

בואי לפה את מוזמנת!!!! חחח דווקא היה נחמד אם היית נשארת אבל בקטנה אני מקווה שאת נהנת גם בארץ! קיצור פה הכל נחמד אני ורינת לומדות בגלין אירה בסנטר את בטח יודעת ואחרי זה אנחנו נעבור למקינן כי שכרנו בית ממש ממש ממול. קיצור זהו מקווה לסיים כבר י"ב יש מצב אפילו אני יחזור על י"א ולחזור הביתה!!! אוף אני מתה מגעועים...בסוף יהיה טוב ואם לא טוב סימן שלא הסוף!!!!
 
אחלה גישהה

כן מכירה את גלן איירה הייתי אמורה ללמוד שם.. חח יש להם תלבושת בין ההכי מזעזעות! (אבל לא מזעזע כמו של הבצפר הסגול) שיהיה בהצלחהה מתי אתן עוברות למקינן?? חח כן רינת סיפרה לי שאתן מוקפות בכל בסינים יפנים האלו! גמאני פעם הייתי במשהו דומ כשהיתי קטנה איך התחרפנתי!! חח ואני יודעת שאת מתה מגעגועים אבל באמת שיהיה טובבב.. אני מתה מגעגועים לאוסטרליה כ"כ בא לי לראות את כולם שוב..!
 
נועההה

אחחח נועה יהיה טוב!!!!!!!!!! אני מתה לסיים כבר י"ב פה ולחזור הביתה אין אני מתה מגעגועיםםם הייתי אתמול בתנועת נוער היה נחמד מקווה להכיר עוד אנשיםם
שיהיה לך בהצלחה בשנת הלימודים החדשה בארץץ!!!!!!!!!
 
למעלה