אנשים!!!!!

אנשים!!!!!

שלום אני חגית באתי לאוסטרליה לפני חודשיים אני גרה במלבורן ואני לא כלכך מכירה אנשים בגיל שלי שזה סביבות ה 18... קיצור אני לא יחפור פה יותר מידי אני ישמח להכיר אנשים שגרים במלבורן באזור שלי שזה מקינן וגם בלי קשר אנשים מאוסטרליה ומשאר העולם ככה להעביר חוויות לטוב ולרע.

zivid

New member
שלום :) ../images/Emo129.gif

אני זיו בת 14 מסינגפור אוסטרליה? נשמע מגניב איך שם?

זיוווושש

סינגפור???מה קשור סינגפור מה את עושה שם?!!!! חחח סליחה על הגועל.. מה את גרה שם הרבה זמן?מדברים סינית לא? במחשבה שניה זה נשמע דווקא מגניב....את נהנת שם? חח כמה שאלות...

zivid

New member
אני עוד שנייה מתחרפנת ../images/Emo129.gif

מה קשור סינגפור? את הצגת את עצמך אז אני הצגתי את עצמי S: אני גרה פה היום חודש בדיוק מדברים פה אנגלית [הרי סינגפור הייתה מושבה בריטית] המקומים מדברים גם סינית אבל הדור הצעיר יותר יודע יותר אנגלית -חפרתי- מגניב פה ברמות ואני ממש נהנת :)

זיווושש

וואלה באמת סורי על הבורות אני הייתי בטוחה שמדברים שם כולם סינית. אני בביצפר לומדת אנגלית ואיתי בכיתה נמצאים מלאא סינים יפנים וכל זה ואני משתגעת מהשפה הזאת!!! אז אני שמחה שאת נהנת!!!!!!!!

zivid

New member
חחחח ../images/Emo129.gif

בקטנה.. הם משתגעים בחזרה מעברית XD אני גם בבצפר לומדת באנגלית ויש לי בכיתה קוריאנים סינים ויפנים אבל במקביל יש גם מארופה ואמריקה והכל אז זה סבבה והקוריאנים ממש חמודים ^^

yamit1990

New member
ברוכה הבאה!!

אני ימית,16,גרמניה. למה עברת לאוסטרליה?ואיך את מסתדרת?

ימיתושש

היי.. עברתי לאוסטרליה כי ההורים שלי רוצים לפתוח פה עסק ובתקווה לחיות פה תמיד. אני רוצה לסיים פה י"ב ולחזור לארץ אני מתגעגעת יותר מידי הביתה אווףףף!!! חוץ מזה אני מסתדרת בסיידר אני לומדת אנגלית...מנסה להכיר כמה שיותר אנשים חמודים בגילי שלפחות יהיה לי מה לעשות כאן כי בנתיים חורף ואני לא מכירה אנשים ומשעמם לי בטירוף.אבל יהיה טוב! מה איתך איך בגרמניה? כמה זמן את שם? ספרי אני ישמח לשמוע חוויות...

yamit1990

New member
היי חגית.

אני פה בערך חודשיים. ובוא נאמר שזה לא כ"כ נורא כמו שחשבתי. כאילו,העיר שלי(מינכן) ממש נחמדה ואני גם ממש אוהבת את הבית שלי ואת השכונה שלי בכלל. התחלתי לא מזמן בית ספר,ולמרות שמדברים גרמנית ואני לא מבינה כמעט כלום חוץ מכמה מילים,יש ילדים נחמדים ואנחנו מדברים אנגלית לפחות עד שאני אדע גרמנית בסיסית. וגם המורה ממש משתדלת לעזור לי.. וחוץ מזה,אני בכיתה י',אז זה לא אמור להיות כזה קשה.(בישראל הייתי אמורה להיות כיתה י"א.) אני מניחה שעוד מעט,מתי שאני אתחיל לדעת גרמנית יהיה לי הרבה יותר טוב ואני אתחבר עוד יותר לילדים מהכיתה.. וזהו,סבבה בסה"כ הכל.. אני מתגעגעת לארץ ולחברות שלי אבל לומדים להתסכל על חצי הכוס המלאה.

yamit1990

New member
אויש

בטעות רשמתי בסה"כ הכל.. חחח כי התכוונתי לרשום בסך הכל ואחרי זה רשמתי בסה"כ. לא משנה..

eynav br

New member
ברוכה הבאה...

אני עינב, בת 17 מברזיל.... אם את לומדת בבי"ס בכיתה י"ב(לא כתבת את זה אז אני לא בטוחה) אז את יכולה להכיר שם חבר'ה בגילך לא?

עינב

אני עכשיו לא לומדת בכיתה י"ב אני כמה חודשים לומדת רק אנגלית פה ואז יתחיל ללמוד ממש ואולי אפילו שוב פעם י"א. ואייי אני מתה להיות בברזיל!!! בארץ ראיתי את הטלנובלה האחד אם את מכירה ורואים שם מלא את ברזיל והיא ממש יפה... כמה שנים את שם?

eynav br

New member
שנה וחודש...

לא הרבה זמן....וברזיל באמת יפה:) לא מכירה את כולה אמ... הבנתי... איפה את לומדת אנגלית??פרטי?? את יכולה לנסות לחפש איזה חוגים כאלה או משהו שאת אוהבת ולהכיר דרך שם אנשים...

Reut E

New member
ברוכה הבאה אני רעות../images/Emo13.gif

עוברת עוד מעט לסן דייגו

למעלה