אנשים..

who is this

New member
אנשים..

בגל שהרבה חדשים הצטרפו לפורום והצילו אותו ממוות בטוח.. (מי אמר רס"פ בי"ס?) אז נעשה ככה שרשור היכרות.. שם: מעו"ז: סיים קורס: איי סי קיו: ואם בא לכם עוד להוסיף.. אז בכיף.. אה, ושמעתי שיש מפגש בעזריאלי ביום שני אז תגידו מי בא ומי לא..

mean girl 16

New member
אני..../images/Emo47.gif

שם: ציפי מעו"ז: רעננה בעז"ה סיים קורס: ג' איי סי קיו: 159624200 באה למפגש כמובן!

who is this

New member
ממתי רעננה זה בעזה? חחח

התכוונת אם ירצה עומר נורי בש"ש שלו לעזור להקים מעו"ז אז יהיה ברעננה..חחח

איתיet

New member
וחוץ מזה

חוזרת לקומונה. איפה את? לא רואים אותך, לא שומעים אותך. מה איתך?

לינויהה

New member
שלי...:)

שם: לינוי מעו"ז: פ"ת סיים קורס: הייתי רספ"ית קורס ד' איי סי קיו: 264199317 ואם בא לכם עוד להוסיף.. אז בכיף.. אה, ושמעתי שיש מפגש בעזריאלי ביום שני אז תגידו מי בא ומי לא.. ואני מגיעה למפגש..

מי באמת אמר רס"פ ביה"ס

שם: רס"פ ביה"ס (שי חצבני) מעוז: גדלתי במוצקין כיום רכז מפעלים של התנועה סיים קורס: הייתי רס"פ ביה"ס זה אומר שסיימתי את כולם לא ? איסיקיו:333573161 אני גם בא למפגש ביום שני אני מקווה שתחכו לי ולרספים בשלשות מסודרות כי לכל שבת יש מוצאי שבת אל תשכחו את זה

dragonfly017

New member
מה קורה?!!?!?

שם: גילי וייס מעו"ז:שקד סיים קורס: ב' איי סי קיו:302312277 בקשר למפגש-קורס ב' אתם באים כי בנתיים שמעתי רק אנשים מהקורסים האחרים באים בכל מקרה נראה לי אני באה!!!

אני...

שם-חן פוני מעו"ז-ענתות סיימתי קורס-ד' (אמבות) אייסי-274819381 גם אני באה יום שני!! תבואו תבואו כולכםםם!!

אני...

שם: אור. מעו"ז: שקד. סיים קורס: ג'. איי סי קיו: 247219593 ואם בא לכם עוד להוסיף.. אז בכיף.. עומר אתה ממש מכוער. אה, ושמעתי שיש מפגש בעזריאלי ביום שני אז תגידו מי בא ומי לא..אני באה

BrindeR

New member
:)

אני.......ליז..! מעו"ז בית שמש..!! סיימתי קורס...ב'... 228114938 ב"ה אני אבוא ביום שני.... חברים תזיזו את עצמכם ותבואוו...!!!!

ASTAR3

New member
שלי..

שם:אסתר מעו"ז:בית-שמש סיים קורס:לפני שנה ב' איי סי קיו:329378034 ואם בא לכם עוד להוסיף.. אז בכיף.. אה, ושמעתי שיש מפגש בעזריאלי ביום שני אז תגידו מי בא ומי לא-אני לא יודעת אם אבוא...=)

dragonfly017

New member
אני לא באה בסוף!!

ההורים שלי החליטו שלא בטוח בתל אביב! למרות שאני חושבת שאין מקום בטוח בארץ היום!

יופי אני גם....

בס"ד שם: ערבה מעו"ז: (למרות שהוא עוד לא קיים ולפי איך שהישוב עוזר לא נראה לי שהוא יוקם) ענתות! סיים קורס: ד' אמבות איכותיות וכל השאר חיות אחרות אני לא באה ינעל זה פוולטה כסף וגם אני צריכה לשמור על אחי הקטן יא בייווווש נ.ב. נילס הולגרסון שולט ראיתי והיתמכרתי

שלייי

שם:ספיר תמיר מעו"ז:פ"ת סיים קורס: ד כי לא באתיי השנהה הייתי אמורה לסיים ג' איי סי קיו:340718808 תודיעו לי מתיי אני גם רוצה לבוא אני מתגעגעת לכולם אה ובאיזה שעהההה

למעלה