אנשים

inbal287

New member
אנשים

בבקשה, רק תגידו מה לא בסדר לכם כאן. רק תסבירו למה אתם לא כותבים? למה אתם לא יוצרים קשרים? למה אתם לא מגיבים אחד לשני? רק תתנו לי משהו, קצה של חוט כדי שאולי אצליח לשפר את הפורום הזה ולהפוך אותו לקהילה מגובשת בעלת בסיס משותף. אני לא יכולה לעשות את זה לבד, זה כ"כ מתסכל. אני חייבת את שיתוף הפעולה שלכם, כי אחרת אין שום טעם להתחיל לנסות. אני אקבל כל ביקורת, רק תסבירו אותה ולמה הגעתם למסקנות שלכם. לא נראה לי שאני מבקשת יותר מדי...

Black Balloon

New member
אני לא חושבת שזאת אשמתך...

וזה מתסכל גם אותי..
לא נראה לי שנכנסים לכאן יותר :\ אני יכולה לנסות להחזיר לכאן אנשים שעזבו, אם זה יעזור במשהו... איכשהו.. אולי...

archer girl

New member
את לא אשמה.../images/Emo79.gif

אני לא חושבת שיש מישהו אשם. גם אותי זה מתסכל שאין מספיק אנשים, תגובות, שרשורים חדשים =[ מצד שני, כל אחד עושה ונותן מה שהוא יכול, מה שהוא רוצה. אממ, אני למשל, אני מודה שאני די חרא >< כלומר, אין לי רעיונות לשרשורים וזה, אבל אני קוראת כל יום, כמה פעמים ביום, ומשתדלת להגיב ולשתף פעולה. ואני חושבת שכך גם אחרים. ממש, אבל ממש אל תאשימי את עצמך בכלום, את מנהלת מעולה! ואת תורמת המון ורואים שאכפת לך ^^ אממ, אבל את צודקת. אני אנסה לחשוב על רעיונות להחיות את הפורום, ואנשים, נסו לשתף פעולה, ואם אכפת לכם, נסו להחיות גם=[ [הו, כן. נכון שכל מה שאני אומרת נשמע כמו ערמת שטויות. אני פשוט גרועה בנאומים.]

inbal287

New member
העניין הוא

שאני פותחת דיונים אבל אף אחד לא מגיב. כמו כן אנשים לוקחים על עצמם כל מיני פינות אבל פשוט שוכחים מהם, וגם אם הם לא שוכחים אז אנשים פשוט מתעלמים. אנשים לא מנסים להביא חדשות שקשורות ללהקה, לא מנסים לפתח שרשור אוף אפילו... ומה שאמרת זה לגמרי לא שטויות, באמת שלא. ותודה על המחמאות
. זה יהיה נהדר אם תשתדלי יותר לפתח פה דברים, זה יעזור לי ולכולנו
.

archer girl

New member
בנוגע לפינות נטושות- ../images/Emo79.gif

אני מוכנה לקחת על עצמי איזה 2 ^^ [הא, ולא לנטוש אותן שוב P= ] רק תגידי מה צריך, ובאילו ימים. נאמ, שיתוף פעולה?

tirasc15

New member
זאת לא אשמתך..

אני חושבת שאולי כדאי להכניס איזה שאלון או דיון.. משהו שיחייה את הפורום מעט, ויגרום לאנשים להתעניין. כרגע אין לי רעיונות, אני לא מקורית במיוחד. אבל אולי למישהו יש איזשהו רעיון..?

inbal287

New member
ראי את התגובה שלי ללי...

ותודה שהגבת וזה, זה כן מראה שלאנשים אכפת
.

crzy4u

New member
../images/Emo45.gif

כנ"ל לגבי המקוריות =| ובנוסף, משום מה אין לי זמן, למרות שחופש. ועוד שבוע אני בחו"ל, ועוד חודש אני בצבא =| לחוץ לי

Deadly Whisper

New member
אני בקושי בבית בזמן האחרון...

אני מנסה להכינס כמה שיותר.
אני חושבת שזה אחלה פורום,צריך קצת יותר להתגבש והכל. אני אחזור לעשות את "ראש בראש" ממש בקרוב,כשאני אהיה קצת יותר בבית וכשיהיו לי רעיונות כמובן.

msh196

New member
אני מצטערת

אבל אני לא נמצאת הרבה מול המחשב המחשב בבית שלי נדפק ולא נותן לי לשלוח הודעותאז אני פעם ב.. מצליחה לשלוח מהעבודה

AvIv AV

New member
כמו שאמרו,זאת באמת לא אשמתך.

אני אישית ינסה יותר להתאמץ ולחשוב על ראיונות לשרשורים ודיונים.

למעלה