אנשים!!!!! דיי לפרסם מסיבות טבע פה!!!!
ג גולשבסטלה 17 New member 29/12/05 #2 בדיוק!!!!!!! זה לא מתאים ולא במקום!!!!!!!! אנחנו רואים את הסצנה היפה שלנו נהרסת לנו מתחת לאף!!!
ב בגין פליפ New member 29/12/05 #3 דוגרי!!!!!!! זה כל הקטע של מסיבות טבע שיהיו סולידיות זה סתם חרא לפרסם באינטרנט!
M MULAN30 New member 29/12/05 #4 זה מה שקורה שמידע מגיע למי שלא צריך להגיע.. הוא לא יודע מה בדיוק לעשות איתו.. רוצה להיות יענו ס'חבק.. זורק לנו פה בפורום את מה שכבר מי שצריך לדעת יודע.. וככה נישרפות מסיבות.
זה מה שקורה שמידע מגיע למי שלא צריך להגיע.. הוא לא יודע מה בדיוק לעשות איתו.. רוצה להיות יענו ס'חבק.. זורק לנו פה בפורום את מה שכבר מי שצריך לדעת יודע.. וככה נישרפות מסיבות.
ג גולשבסטלה 17 New member 29/12/05 #5 אני ממש מקווה שימחקו אותה מהר!! למרות שזה כבר לא יעזור כל כך... דיברתי עם הבחור בפרטי מקווה שהוא לא יפרסם דברים כאלה יותר!
אני ממש מקווה שימחקו אותה מהר!! למרות שזה כבר לא יעזור כל כך... דיברתי עם הבחור בפרטי מקווה שהוא לא יפרסם דברים כאלה יותר!
H HooK New member 29/12/05 #9 מה אתם משתגעים כולה דיברו על מסיבה של יניב היפני או קויה... מסיבות שכל העולם ואחותו יודעים עליהן בכל מקרה... חחח מצחיקוהים..
מה אתם משתגעים כולה דיברו על מסיבה של יניב היפני או קויה... מסיבות שכל העולם ואחותו יודעים עליהן בכל מקרה... חחח מצחיקוהים..
ג גולשבסטלה 17 New member 29/12/05 #7 גם זה לא! לא מחלקים ככה מידע לכל אחד!! צריך לשמור את הטראנס מחתרתי!
B Broken Project1 New member 30/12/05 #13 חחח טראנס מחתרתי..חח.. איפה אתה חיי בן אדם... הטראנס כבר לא מחתרתי המון שנים חח לא הטראנס ולא המסיבות הסצינה כבר הרוסה תמחתר את המוסיקה אצלך בראש וזה יהיה הכי טוב..
חחח טראנס מחתרתי..חח.. איפה אתה חיי בן אדם... הטראנס כבר לא מחתרתי המון שנים חח לא הטראנס ולא המסיבות הסצינה כבר הרוסה תמחתר את המוסיקה אצלך בראש וזה יהיה הכי טוב..
ג גולשבסטלה 17 New member 30/12/05 #14 שמע אחי עדיין יש אחלה של מסיבות מחתרתיות וטובות... פשוט צריך לשמור על זה ככה ולא לעשות את זה יותר גרוע.. שבוע טוב!!!
שמע אחי עדיין יש אחלה של מסיבות מחתרתיות וטובות... פשוט צריך לשמור על זה ככה ולא לעשות את זה יותר גרוע.. שבוע טוב!!!
M moshiko100 New member 1/1/06 #15 הסצנה לא הרוסה ממש לא כל אומן יגיד לך שהוא שמח ממה שקורה הסצנה אומנם כבר לא אנדרגרונד והיא הופכת מסחרית אבל לא הרוסה היא מתפתחת
הסצנה לא הרוסה ממש לא כל אומן יגיד לך שהוא שמח ממה שקורה הסצנה אומנם כבר לא אנדרגרונד והיא הופכת מסחרית אבל לא הרוסה היא מתפתחת
M MidNight Flame New member 1/1/06 #16 בואו נעשה רשימה של אנשים ש... "מתאימים" לקבלת האינפורמציה הזאת ונעביר בינינו. יש מישהו שמעוניין להיות אחראי על ריכוז מספרי פלאפון / אי מיילים / תפוצת מסרים?
בואו נעשה רשימה של אנשים ש... "מתאימים" לקבלת האינפורמציה הזאת ונעביר בינינו. יש מישהו שמעוניין להיות אחראי על ריכוז מספרי פלאפון / אי מיילים / תפוצת מסרים?
M MULAN30 New member 1/1/06 #17 זה יהיה פרוץ ומבולגן. הרעיון נחמד. אבל הפורום לא מצומצם כפי שאתה יודע.. ובטח שלא אינטימי. נשאיר את זה על בסיס .. מי שצריך לדעת יודע.. ניראה לי הכי נכון
זה יהיה פרוץ ומבולגן. הרעיון נחמד. אבל הפורום לא מצומצם כפי שאתה יודע.. ובטח שלא אינטימי. נשאיר את זה על בסיס .. מי שצריך לדעת יודע.. ניראה לי הכי נכון