אנשים!

מתנוטי

New member
אנשים!

שיא חדש במסלול אלפא קארטינג קריון ונחשו של מי? חחחחח שלי..... 15:09 אבל עשיתי אותו עם וואדים לאחובסקי שתינו סיימנו את המקצה עם 15:09.....

BaZbAzOn

New member
פשש... כל הכבוד!!

טרם נסעתי במסלול אז אני לא יודע מהו זמן סביר אבל ללא ספק אם שברת שיא הזמן שלך מצוין! כל הכבוד!

רגע

כל הכבוד על השיא, אבל החזרנו את המסלול מלפני שבועיים (זה היה זמני בשביל האיד אל פיטר). כרגע השיא הוא 19.14 (אם אני לא טועה) של גיא.

Hot Strat

New member
15 שניות להקפה?

מה עשיתם מסלול אובאלי לכבוד האיד אל פיטר?

שמרית א

New member
תגובה

לעילג - עיד אל פיטר לבני דודינו היקרים עיצבנו מסלול גרנדיוזי נטול היירפינים חוויתי ומסעיר במיוחד לכבוד החג. כעת המסלול חזר למקוריותו האתגרית והנכם מוזמנים לבוא ולחוות אותו. נפגש במרוץ 29/11/05

tomerol

New member
למה להתערב?

אולי לא שמת לב אבל הם מדברים באופי חברי, אז לא להתערב! תודה

condason

New member
אדוה היקרה ../images/Emo187.gif

שימי לב להתגרות שלך בשימרית (פרופסור) אבל אם כבר אז כבר.. פירוש ממילונו של אבן שושן ידידנו: (כן כן, פתחתי מילון במיוחד בשבילך) עילג - 1. כבד פה, מגמגם, מדבר בקושי. 2. שאינו מבטא את לשונו כהלכה. 3. מדבר בלשון מעורבת ומבלבלת מניבים שונים. לשון עלגים; לשון שאינה צחה ,ז'רגון, לשון שהיא בליל של לשונות וניבים שונים. מהפירוש הזה את רושמת בעצם שהעלבנו בנאדם [שאגב נעשה כאקט חברי ומליץ]!! לידיעת כולם [ועוד לפני ששימרית רואה את התגובה הזו] אני הוא זה שאמר לשימרית לרשום לו עילג, אז את התלונות שלך את צריכה להפנות אלי. אגב, לא ראיתי שרוברט מחפש לעצמו דוברים או משהו דומה, אבל אם את נפגעת מזה שהעלבנו מישהו אחר שכלל לא קשור אלייך, אז בפעם הבאה נבקש את רשותך. שבוע טוב לך! רוברטו - אחותך בגבס
רק בשביל לא להדאיג את אדוה, לרוברט אין אחות..

ואני גם מקווה שהבנתם..

.. שבהתחלה לא כל כך חשבתי שזה בצחוק.. זה בכלל לא נראה כך.. בקשר לשמרית- מצטערת לא הבנתי נכון.. אני חוזרת בי אבל בכל אופן התכוונתי לדברים שאמרתי בנוגע לכך שאנשים נעלבים...

שמרית א

New member
תגובה

הודעה נכתבה ברוח טובה ובלשון חברית (רק מי שעובד בקארטינג מבין באמת מה זה החג הזה ). לכן אם משהוא לא הבין את ההודעה שיקבל את התנצלותי אני פעם הבאה אשתדל לרדת לרמת דוקטור (סתם... פרופסור פשוט גדול עלי)
ולגבי העתיד לפני שנותנים תגובה ומנסים להתסיס את כל הפורום מומלץ מאוד לקרוא את ההודעה פעמיים . ההודעה נכתבה ברוח טובה
אלון, תודה שיחקת אותה עם המילון קבל ממני את תואר הפרופסור מתנה.

לכלל הפורום

לכלל הפורום, אני חושב שההתקפה שלכם על אדוה אינה במקומה ומיותרת לחלוטין. לדעתי אין הקוראים\כותבים בפורום יכולים להבין שמדובר בהומור בין חברים שכן אין אנו מכירים את הקשרים החברתיים שלכם. בסה"כ אדוה ניסתה לשמור על רמת דיון ושיחה הולמת כדי שאנשים שבאמת רוצים לכתוב ולא חזקים בעיברית לא יפחדו לעשות זאת. בקיצור חברים, אין שום בעיה לכתוב בהומור הבעיה מתחילה כאשר לא לכולם ברור ההומור הזה (במקרה הזה היה נראה כאילו פגעת במישהו). לאלון , אל תירתח אדון עזריאל אל תירתח...... יום טוב, דוד.

הייתי אומר

שגלשנו קצת מהנושא.
ובקשר לויכוחים - אדוה, למה סתאם להתסיס את האנשים? גם ככה יש יותר מדי ריבים בין האנשים השונים בקארטינג. למה להוסיף עוד? שבוע טוב לכולם.

לרוברט

קראתי מספר פעמים את שרשרת התגובות בנושא וכמו שרשמתי בתגובה הקודמת שלי- ההומור שלכם פשוט לא מובן לכולם. לדעתי לא היה פה שום נסיון התססה מצד אדוה. עזבו את השטויות האלה כבר ובואו נתעסק במה שהפורום נועד עבורו- קארטינג. יום טוב , דוד.

BaZbAzOn

New member
לכולם

נא להמנע מהודעות המכוונות לגולשים בנושא ה"עילג". אין בהן כרגע שום בשר ותכנים שאמורים לעניין את הפורום. שמרית השתעשעה עם רוברט ואדווה לא הבינה את זה וחשבה לעשות סדר וזה ראוי מבחינתי ששני הצדדים ינהגו כך, אז בואו נפרד בשלום
שבוע טוב.

בדיוק.. אני טעיתי וביקשתי סליחה..

אין טעם להמשיך בזה... לא הבנתי נכון.. והגבתי יותר מדי מהר.. סליחה ושיהיה לכולכם יום טוב..

tomerol

New member
לדעתי

צריך לעשות חוק שאם יורדים אחד על השני אז לשים סמיילי. ככה זה יהיה מובן לכולם.

למעלה