אנשים

anigo montoya

New member
אנשים

מה הטרקים הכי חזקים של X-DREAM לדעתכם? ובקשר לטרק הפעמונים מהקישור למטה אז מה השם המלא שלו??

orberman

New member
יאאא זאת שאלה...

לפני חודש בערך נפסקה לי תקופה ארוכה שחרשתי עליהם כל הזמן שמעתי כמעט ורק אותם, כאילו לרוב הרבה אותם... עבודה מדהימה! סאונד לפנים ממש מעריץ אותם.. טוב אז מאיזה תקופה בערך? אבל אני רוצה להמליץ על מלא, טוב קודם נמליץ אם אתה מתעקש Do You Belive - יפה מאוד IT - נחמד\מוזר חח Screw (The Truth) - יפה Psychoactivity - עוצמתי Our Own Happiness - וואאא קורע - שובר אותי כל פעם The Second Room (A-Trip) - כמו הקודם טוב מה שכתבתי גם שוברים אותי אבל יש זמנים ככה שיותר בא לי ולפעמים נמאס. ועכשיו אלה שלא נמאס לי מהם והם שוברים קורעים גוזרים חותכים מתכנתים כל פעם מחדש אותי : Fall Out (Dong edit) - גאוני. Thorazin - וואי איך הם שומרים על אחידות והמכונות לא מפסיקות לדפוק איזה מוח יש להם איך הם עושים את זה לעזעזל!? *סוג של בונוס קטע ששונה מהקטעים שלהם בכל זאת לא נמאס לי לשמוע אותו אני אוהב אותו לא יכול בלי זה באוזן איזה בנייה ואני שוב שואל איך עושים את זה? Distresser עכשיו לא נעים לי על טראקים אחרים שלהם חחחח כל הקטעים שלהם אחד אחד מוצלח לפעמים פחות קולע לטעם של אנשים אבל אין יש בהם משהו מיוחד

X Ripper

New member
X DREAM

כל האלבום Radio וגם האלבום Irritant The Groupie Syndrome-Pacemaker(טראק מחורר ראשים שניכתב ביחד עם טים שולץ) The Pollinator-Clone 3 טראק מוקדם של אקס דרים אבל אחלה חוויה מסחררת Moondust-We Are Alone גם כן טראק מוקדם של אקס דרים יצא על טראנס מיקס 5 California Sunshine& X Dream- X-Wave Organic Noise - Vacuum Tube-אומנם חצי אקס דרים אבל מיפעל גרמני נותן בראש 100's of Sunsets /F.A.T. - Itchy & Scratchy(פולס אנד טולס) Downhill - Silent City-פרוייקט האמביאנט הדארק שלהם ביחד עם מידימיליצ X-Dream & Spiralkinda - Blah X-Dream - Coming Soon X-Dream - Intercorporal Stimulator The Delta-שני האלבומים שלהם שהפכו לאגדה Saafi Brothers - Internal Code Error (X-Dream Remix) E-Rection - Out here we are stoned (X-Dream remix) Space Tribe & X-Dream - Turn On/Turn Off X-Dream - STOP X-Dream - The 2nd Room X-Dream - Rain X-Dream - Relax Vortex Noosphere - 23rd Chromosome/ Paradigma-טראק ביחד עם אקס דרים Midi Miliz -Scandy Candy-טראק שניכתב ביחד עם מרקוס Midi Miliz -Mrs. Vargas /Phenomena -כנ"ל X-Dream - Quantum Lab X-Dream - X-ray Eyes X-Dream - We Interface

Roi D 1

New member
הכל.

אלבום אחרי אלבום. [איריטאנט הפייבוריט שלי]

ZIV E

New member
3 טראקים של X-DREAM שאני הכי אוהב

Electromagnetic Psychomachine We Interface מומלצים בחום. תהנה

למעלה