אנשים....

Oded shmilo

New member
אנשים....

אתמול היה הגמר של השגריר שעומר היה אחד מחשמת המתמודדים הסופים ואני רוצה לצייין שהוא היה תותח .... אבל לצערנו ראו שזה היה מכור ונתנו לעומר את השאלות הקשות אבל עומר אמר לנו לא לבכות על זה אז אנחנו איתו אני רקרוצה הלגיחד לעומר כל הכבוד ואני מקווה שההנגה העולמית תסייע לעומר בכסף ואז לצאת ליצג אותנו בבית"ר טורנטו כי באמת מגיע לו ואתמול כל מי שהיה ברבבה ראה כמה שעומר תותח כמה שהוא מלך!! עומר כל הכבוד תגדע שתמדי אנחנו איתך אתה בשבילנו תמיד מ'ס אפילו עםם יש משהו מסריח במה שהיה אתמול והיה הרבה מסריח!!

eliadiv2

New member
לא נורא עומר.. לך לתחרות הארצית של

ערוץ 2 יש בקרוב השגריר 2

MS6

New member
עומר...

גם ככה יותר מדי קר בקנדה.. לא נורא.

עומר אני גאה בך...

בשבילי תמיד תיהיה המנצח ומספר 1 ולא נורא זה לא אומר שאתה לא יכול להיות שגריר אין כמוך!!!

who is this

New member
חחחחחחח

האמת ידעתי מהתחלה שאחד השתיים יקח, בסוף שניים לקחו.. אבל אני צריך רק 750 דולר כדי לטוס יחד איתם, ככה שזה לא רחוק.. ועודד אחי אני אוהב אתכם תודה על העידוד המדהים!!!!! איך שהרמתם אותי על הכתפיים אחרי ההכרזה על הזוכים זה היה שווה הכל.. זה עשה לי את היום!!

העומרתרום...

אני מציע שכל מפקד מעו"ז יתרום את המשכורת החודשית שלו לטובת עומר. כל מעו"ז ששמר את ה-15 שקל מהמחנה של החניכים לעצמו ולא החזיר לחניכים שיתרום, וגם במסע בוגרים יהיה תוספת תשלום שתיקרא "מס עומר", שאומר לאנשים שצריכים לדאוג לעומר. בנוסף, אני נותן את המשכורת החודשית שלי כש"ש בתנועה(0 ש"ח). אגב, אפשר לעשות שוד במצודה של חולצות בית"ר ולמכור אותם ב-20 ש"ח (במקום 25-40 ש"ח בדרך הרשמית) וכך להרוויח כסף. (מוח לודאי)

למעלה