אנשים

אנשים

נכון שסיפרתי לכם מלא פעמים על הערבים בפארק ליד הקניון הגדול? אז היה מקרה רצח בפארק אני ממש ממליצה להיזהר .....

Hallucinate

New member
פעם ערבים התקיפו אותי ../images/Emo12.gif

כע כע, הייתי בטיילת של ת"א לילה שלם ואז כנראה קב' ערבים חשבו שאני סרסור. (אגב, זה כאבוד לא?) בכל מקרה לא עזר הרבה כשמישהי אמרה "הערבים האלה הסתכלו עליך". ואז הם זרקו עליי מים (אני מאוד מקווה שזה היה מים
) ואז ברחנו מהם ואז הם רדפו אחרינו ואז פנינו למאבטח של השגרירות שם והוא איים עלינו שאם לא נעוף משם הוא ירביץ לנו. איי
יזראל.

מסכן ../images/Emo10.gif

זה פשוט לא הוגן שמותר לעשות להם מה שהם רוצים!!! ברור שמגיע להם שוויון אזרחי אבל להתנכל לאנשים

איזה ערבים?!

אני גבי ועוד חבר אתמול היינו בפארק ליד הקניון הגדול...ולא היה שםצ אף אחד....חוץ מכמה בני נוער רוסים....

funkygirll

New member
בפארק ליד הקניון יש קבוע...

שלושה ערבים, כל יום שישי הם שם.

Ana1 9

New member
בפ"ת יש הרבה ערבים משום מה

כבר אמרתי את זה לפני כמה דפים בפורום הזה , זה פשוט מפחיד ללכת בערבים (בייחוד בימים כמו שישי וחג, כאילו הם גם הולכים לפי החגים שלנו) הם יושבים קבצנים במדרגות של הלובי או בכניסה של הבניינים ומעשנים. וכשעוברים לידם הם מסתכלים עלייך כאילו הם עומדים ליתקוף אותך. זה לא נעים ולדעתי העירייה צריכה לעשות משהו בעינייין הזה. ביום כיפור שנה שעברה שץ אחריי ערבי אחד, אני הלכתי מהר לבית שלי והוא מאחורי הולך בצעדים מהירים עד שהתחלתי לרוץ, כשהגעתי הביתה באותה שנייה הדלת הייתה פתוחה וסגרתי ממש על הפנים שלו את הדלת בלובי, והוא דפק על הזכוכית. אלה לא ערבים ישראלים, אלה ערבים מהשטחים לדעתי שעושים פה עבודות ונשארים פה בלילה כדי שלא יהיו להם בעיות בחגים אחרי זה לחזור לארץ בחזרה בגלל ההגשבחד הצבא בכוננות.

Ana1 9

New member
שץ אחרי-רץ אחרי

בגלל ההגשבחד הצבא בכוננות- בגלל שבחג צבא בכוננות.

funkygirll

New member
...

הערבים שנמצאים בפארק ליד הקניון באופן קבוע הם מכפר קאסם, הם בעצם אמרו את זה.

אמממ

אפילו שיאן לי דעה ימנית (אני סוציאליסטית) אני חושבת שלערבים אין זכות לעשות חיים קשים בעירנו אבל אל תגידו לי בבקשה שאני משוגעת לע מה שאני הולכת להגיד אבל יש לי ערבים במסנג'ר וחלק מהם לא חסומים...כי אני מאמינה בזכויות אדם ולא אחסום בן אדם בגלל דת גזע מין... אבל אני משתדלת לא לענות להם הרבה...

אבל היה לי קטע

שערבי אחד רצה להיפגש איתי אבל אני אמרתי לו שלא..וכל פעם שהוא היה בקניון הגדול הוא אמר לי ..ואני מה זה פחדתי להיפגש ובסוף לא נפגשתי...

Ana1 9

New member
איך בכלל הוא התחיל לירצות לצאת איתך

? סתומרת, גם הוא היה מפ"ת?

מכפר קאסם

הוא בא ליי למסנג'ר ואני מאשרת את כולם והוא רצה שניפגש אני ממש פחדתי!!!! אני כ"כ שונאת אותו..היה קטע שכתבתי באוואי שלי שאני מתקלחת...והוא התחיל כזה "באיזה מים את מתקלחת " ועוד שאלות מביכות ואז םקעה סבלנותי וחסמתי אותו אבל אחרי זה הוצאתי אותו מהחסימה

Ana1 9

New member
באיזה מים את מתקלחת?!

טוב.. אצלו יש אפשרות בחירה, מי ביוב או מי באר. וזה לא מביך לענות במה מתקלחים! זה לא אשמתנו שאין לו מים זורמים מהברז. אל תרגישי לא בסדר מזה.

למעלה