אנשים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באיזה מים את מתקלחת?!?!?! מי דוד מי רובן מי שמוליק או מי מוחמד?!?!?!?!

הממ../images/Emo60.gif

אוולי המ אל תאשרי אנשים שהאיימייל שלהם הוא משו כמו [email protected] וכדומה?
או שפשוט, אם מציקים לך, תחסמי

כשלומדים אזרחות

נהיים ממש אובססיבים, זה נכנס לתודעה :- 0 "אני מאמינה בזכויות אדם ולא אחסום בן אדם בגלל דת גזע מין" אל תדאגי זה יעבור אחרי הבגרות

Bardug0

New member
ערבים הם טראבלמייקרים לא קטנים...

אבל הם לא לבד.. לא חסרים גם הילדי כאפות הכי אשכנזים שקיבלו קצת דמי כיס מההורים שלהם ומרשים לעצמם לעשות מה שהם רוצים.. המדינה שלנו שורצת באהבלים. הרעיון הוא פשוט לדעת להזהר מהם, במיוחד אם את בחורה. חוץ מפעם אחת ביפו שערבים רצו לשדוד אותי, כל שאר הפעמים (כבר צברתי נסיון) היו אלה דווקא ישראלים שחיפשו לעשות צרות. מספיק לעשות עליהם קצת רושם של קשיחות והם יורדים מהעץ מהר. איך להמנע - ללכת בחבורות ולא לבד (שוב, במיוחד כשמדובר בבת ולא בבן) או שאיזה ידיד ילווה אותך הביתה או משהו כזה.. נכון שזה מבאס ויש פחות הרגשה של חופשיות אבל זה עדיף על פני להאנס ע"י איזה מוחמד. שבת שלום ושבוע טוב.

lihi r

New member
מסכימה לגמרי

אם אני יוצאת בשישי בערב עם החברים לאנשהו אז אני תמיד דואגת שתהיה לי דרך לחזור הביתה אם זה עם ידיד שילווה אותי או שמישהו מסיע אותי כי אין מה לעשות ולבנות זה לא הכי בטוח ללכת לבד בלילה

LuNa MaJnUnA

New member
את מודעת לזה שגם ללכת עם ידיד

יכול להיות לא בטוח (לפעמים יותר מאשר ללכת לבד)..?

NYMets Man

New member
אסף די להיות טיפש!!!!

לא אומרים דברים כאלה בפורומים ציבורים!!!!! תבין!!!!!!!!! פעם הבאה שאתה עושה משהו כזה אני כותב את הפלאפון שלך בפורום פמיניזם ורושם שאתה לקחת לעבודה אישה רק בגלל שיש לה חזה גדול!!!!!!!!!!!!!

LuNa MaJnUnA

New member
לא הבנת אותי..

אני לא מדברת בקטע של לא לסמוך על הידיד, אלא בקטע שהידיד הזה לא תמיד יכול לעזור, ולפעמים שניים ביחד זה עוד יותר מזמין מבחורה לבד (או בלשון אחרת - ''יפוצצו את הבחור מכות ואותך יאנסו.. קחי אולר'').

Bardug0

New member
תגובה

בדר"כ אנשים יעדיפו ללכת על "טרף קל" ולא על מישהו שיצטרכו להאבק בו. חוצמזה יש אצל גברים איזה חוק לא כתוב של "לא לגעת בבחורה תפוסה", וזה יכול לעזור. (כן, גברים זה יצור מטומטם, אני יודע..) הסיכוי שמישהו יתקיף בחורה שהולכת לבד גבוה יותר ממישהי שהולכת עם עוד מישהו. לקחת אולר זה לא פתרון, ההבדלים הפיזיים בין גברים לנשים הם מספיק משמעותיים שספק עם האולר הזה יעזור בשיט.. אולי גז מדמיע...

Bardug0

New member
וחוץ מזה...

יהיה לך יותר נחמד ללכת עם מישהו מאשר לבד

NYMets Man

New member
הנה גבע! תגיד לה!

רואה שירי? לא רק אני אומר שגברים זה יצורים שטחיים ומטומטמים! מוהאהאהאה

LuNa MaJnUnA

New member
הייי היי!

אני לא אמרתי שגברים הם לא יצורים שטחיים ומטומטמים - אני אמרתי שאתה לא שטחי ומטומטם - ולך אין שום דבר לעשות נגד זה!

LuNa MaJnUnA

New member
את ההבדל הבנתי לא מזמן..

אבל אולר יכול להיות מה שיגרום לו לוותר... וזה לא העניין. ציטטתי מישהו פה.. ואני לא בטוחה לגבי הקטע הזה עם הגברים, כי מקרים היו גם פה וגם פה. בכל אופן, אני מניחה שאתה צודק

lihi r

New member
אולי לפעמים

אבל אני לא מדברת על מישהו שאני מכירה יומיים אלא על ידיד טוב שאני בוטחת בו ומכירה אותו כבר כמה שנים

למעלה