יקירה, זה נורא פשוט,
דווקא בגלל שכולם פה כל כך אכפתיים ומלאי רגש, נוצר מצב שהפערים בין האנשים ביחס ל"איך זה צריך להיות" (הפורום, התקשורת בין האנשים וכולי), הפכו למעין מלחמה. וכך נוצרה מעין אופרת סבון קטנה, רק שהרגשות של אנשים אמיתיים וחלק מהאנשים מרגישים מאוד פגועים. אם תסתכלי מאחורי הדרמה ובמיוחד תפרידי בין האנשים השונים בפורום תראי שהדברים לא השתנו כמעט... הם לא השתנו בכלל! יש כמה אנשים שנפגעו קשות (והם מעטים) יש כמה אנשים שלקחו ללב את אלה שנפגעו ויש כמה אנשים שמנסים להרגיע ויש... ויש... כל אחד מתוך האכפתיות והאהבה שבו מנסה להשפיע כמיטב יכולתו... והעגלה סוערת, כי כל אחד מושך לכיוון אחר... אבל דומה שגיל גיל ממש ממש יודע מה לעשות... הוא רואה לתוך לבם של האנשים ויודע מה מקור הרגשות הקשים הוא יודע מה מטרתם והוא מבין את המצב כך בסך הכל אפשר להגיד שהפורום עובר שינוי שבסופו: - אלה שישארו יהיו חכמים חזקים ומאושרים יותר, מחוברים יותר לעצמם (שזה נפלא!) - אלה שיעזבו את הפורום ימשיכו לתרום לפורומים אחרים בדרכים נהדרות ובסך הכל, מה רע?! וכך כל פורום יתמחה במה שהוא עושה הכי טוב... זה מין תהליך של "הפרדת כוחות" כזה... לא לכל אחד מתאים להיכנס לפורום "להרגיש טוב"... ואנחנו פה בפורום זכינו לחוויה מדהימה ומלמדת "מהשטח"... חווינו על בשרנו את הרגשות הקשים, את ההתפתחויות... יש לנו כל כך הרבה מה ללמוד מזה... פורום "להרגיש טוב!" הפך להיות לא "רק" מקור לתמיכה ולמידה ועוצמה, אלא גם למקום שבאמת מראה פיסה מתוך החיים (שום מעבדה שאני מכיר לא מגיעה לזה...), כפי שהם - ומאפשר לנו לצמוח וללמוד מתוכה. מי שנפגע פה בפורום, זו לא פעם ראשונה שהוא נפגע. הוא רגיל להיפגע בחייו. הפורום לא "אשם" בכך. אני, למשל, נפגעתי פה כמה פעמים... אז מה, למדתי מזה כל כך הרבה! כרגע אנחנו קצת עצובים, כי אכפת לנו מכל אלה שנפגעו ואנחנו רוצים לתקן ולעזור... ואת מוזמנת כמובן לעזור בכל דבר שתוכלי, כי אנחנו זקוקים לכך כרגע... וגם להיעזר ככל שתצטרכי, כי בשביל זה אנחנו כאן: להרגיש טוב! כן, זה קצת מוזר להגיד את זה כשכולם קצת פגועים או עצובים בשביל אלה שפגועים, אבל כפי שמרגלית (קאיה) אומרת: עד שלא נלמד לאבד שליטה (כדי לקבל את המתנה האמיתית - את עצמנו, הכולל את אושרנו ולבנו...) ולסמוך על עצמנו ולוותר על האגו שלנו (במקרה הזה יוצר דרמות ומבטא פחדים) אנחנו תמיד נמצא את עצמנו בתוך אותן דרמות, אשר יחזרו על עצמן שוב ושוב בחיינו, כשרק התפאורה תהיה קצת שונה... פעם זה יהיה בפורום "להרגיש טוב" ופעם זה יהיה במקום אחר... וכן, בבואנו "להרגיש טוב", אנחנו בהחלט נכנסנו הפעם ל"לב העניין": אל לב-לבה של ההרגשה הרעה... ויצאנו משם! המסע הלימודי אל הגיהנום ובחזרה... אני מתכוון עוד לכתוב על כך וללמוד מכך! זה היה מדהים!! שלך באהבה בן