אנשים!

Sweat Heart

New member
אנשים!

כאן אביגיל! ושלא תבינו לא נכון... אולי עוד שנתיים אני ארשום עוד הודעה! אני רושמת הודעה זאת מביתם של דודי! ומדוע? כי מהמחשב שלי, אני לא יכולה להיכנס לפורום, הוא רושם לי... "תכנית זו בצעה פעולה לא חוקית ובלה בלה!" בכל מקרה... סתם באתי להגיד שאני מתגעגעת!!!! תכתבו לי אימיילים! אבל עדיף לא לכתובת הזאת! אני לא בודקת אותה! תלכו לאתר www.neopets.com תירשמו, ותלכו לנאומייל, (neomail) ותשלחו לי אימייל! כל מה שצריך זה לרשום את שם המשתמש שלי! שהוא... avigaga טוב??? מתגעגעת- אביגיל! (לגבי נאופטס, אם אתם צריכים עזרה בלהבין משהו, תשאלו את שי!) שלכם, מכל הלב: אביגעגע|

o.h

New member
נחמד לדעת שאת מתגעגעת...

לחבורה של אנשים לא שפויים כמונו. למרות שאין לי מושג מי את................ או<פ>יר

Sweat Heart

New member
יה!

הצלחתי להיכנס מהמחשב שלי! בכל מקרה... הם לא לא שפויים! ואני הייתי פה פעם ממש בעניינים. (יצא לי חרוז) אז... אנשים שהם לא אופיר (יש לך שם יפה)**, תרשמו גם תגובות!!!! :) :(

S.tal

New member
היי!!!

ושפויים ובעניינים זה לא ממש חרוז..., אבל לא משנה... מה נשמע?! באמת תהיתי לאן נעלמת..., וכולנו מאוד התגעגענו אלייך! ואני מקווה שתוכלי לכתוב פה יותר...! טל, t@l

Lady_Voldemort

New member
ובכן אנשושים שלי....

ארג אני לא חושבת שאני יתגעגע אליכם בזמן היעדרותי מיום ראשון ל5 ימים אבל בכל אופן שתדעו שאתם חבורת המד"רים" החביבה עליי-מתפגרים דופקי ראש" ושאני תמיד יעריך אתכם על זה! * דופקת אץ הראש בעכבר השחור החמודי שלי* אורה- אני עצמי אנוכי וחניבעל לקטר.

אני לא נעדרת!

ואני רשומה לנאופטס בשם: liatg ולחיות שלי קוראים: Lady_Margolotta trillian40 וחיה שאימצתי ממרכז האימוץ עם שם ארוך ולא הכרחי... -ליאת-

למעלה