אנשים..!!!!

אנשים..!!!!

היום הלכתי לאולפנים של המחזמר רבין כדי להיפגש עים הראל הוא כזההה חמוד איזה צחוקים היה איתו אתם רואים איך הוא החליק באמצע ריקוד אתם רק צוחקים גם לי יש קשרים כי דוד שלי הוא גיא פינסס..!! אז צ'וואו סאלמת

skaatit 1

New member
ספרי הכל!!!../images/Emo140.gif

בפרטי פרטים!!! יש תמונותתתת??? ו...תסדרי לי פגישה עם המושלםםםםם!!!!

טוב..!

הגעתי לשם בסביבות 9 וחצי שמה הראל עדיין לא הגיע ב10 הוא הגיע רק יעל הייתה שםוהרקדנים אז הראל בא ב10 ככה הוא אמר סליחה על האיחור אמרתי לו בישבילך אני מוכנה לחכות כול היום אז הוא הביא לי יד וניכנסנו לאולפן ואכך כך כולם באו חני קיצר כולם אז הראל רקד כזה והיה כמו מעדן שנישפך למישהו והוא החילק זה היה מצחיק רצח אתם ראוים כולם צוחקים שמה ב2 ככה הם יצאו לאכול ארוחת צהריים הלכתי עים הראל ליקנות לו אוכל והוא קנה לי גלידה איזה חמודדדדדדדד ואז חזרנו לאולפנים היה שם את החזרות כמו בכול יום שהגיע השעה 4 אמרתי להראל הראל אני הולכת ניתראה בקרוב אז הוא הביא לי נשיקה וחיבוק וליווה אותי לאוטו זה היה רגע מאוד מרגש ואת הרגע הזה אני לא ישכח קיצר היה כיףףףף

skaatit 1

New member
מיי גאדדד!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא יכולה יותרררררררררררררררררררררררררררר גם אני רוצהההההההההההההההההההההההההה

skaatit 1

New member
אורטל.....גם אני רוצההההה!!!../images/Emo10.gif

לקח ממך ביססססססססססססס???????????????????
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
גם אני רוצההההההההההההההההההההההההההההה

הראלו קנה לך גלידהההההה????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודדדדדדדדדדד שמחה בשבילך מותק :) איזה מדהים הוא!!!

לאו13

New member
יא אללהה איזה כיףףף לך!!

איזה נשמה טהורה הוא נה לך גלידה!?!? אוףףף איזה כיף לך!!! אויי אני מתה לפגוש ת'מושלם הזה!!!!! אני ממש שמחה שנהנת!

../images/Emo13.gifשמחה שנהנת

ואיזה מתוקי הראלי כיף לך שהוא קנה לך גלידה ועוד נתן ביס אאאאאאא.

ענת 19

New member
נצל"ש

היי לכולם, פתחתי קומונה של היוצר והזמר המוכשר רמי קלינשטיין. אתם מוזמנים להצטרף!
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=11885

למעלה