היא אמרה תישמח אז תישמח
N Nofale New member 18/4/05 #44 פניתי אליך ?! דיברתי אליך ?! אתה הסניגור שלה ?! מאחר שכל התשובות לא נכונות שים לעצמך חרא ירקות באף ותרגיש את האגו שלך בעננים .
פניתי אליך ?! דיברתי אליך ?! אתה הסניגור שלה ?! מאחר שכל התשובות לא נכונות שים לעצמך חרא ירקות באף ותרגיש את האגו שלך בעננים .
G goaguy22 New member 18/4/05 #45 אחי אני מיתוודה עוד מתקופת ה ד י C תמיד אהבתי תיציאות שלך אתה מצחיק אותי.
G goaguy22 New member 18/4/05 #48 מכיר מכיר דארקין חוקנים. תיסתכל על השם שלי ותיראה אים אתה מזהה משהוא זה מיסתתר בשם.
N Nofale New member 19/4/05 #49 חחחחחחחחחחחחחח אני מבקש דרקיחוקנים היה מזמן עכשיו HooK הציא לי DarkiLefitatAsachim וזה ככה כמה חודשים כבר . זה משתנה אבל על אותו עיקרון .
חחחחחחחחחחחחחח אני מבקש דרקיחוקנים היה מזמן עכשיו HooK הציא לי DarkiLefitatAsachim וזה ככה כמה חודשים כבר . זה משתנה אבל על אותו עיקרון .
G GallaxY New member 19/4/05 #59 בוא לא נדבר על הנושא... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בוא לא נדבר על הנושא... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח