אנשים!!!!!!

אנשים!!!!!!

מה עם העצומה!?1? אנחנו לא עושים כלום לגבי זה... לא ייצא לנו מזה כלום והם בחיים לא יבואו לארץ... ייאלה אנחנו חייבים להמשיך עם מה שהתחלנו..!!!!!!!!!

dafnaleh

New member
רק בשביל הפרופורציות

2000 אנשים (גם אם תגיעו למספר הזה) זה קצת, איך אומרים, כלום. גם אם זה היה הרבה בשבילנו, אתם מדברים על להקה שבאה מארה"ב: אוכלוסיה של כ-260 מיליון איש, לעומת 7 מיליון בארץ. כלומר, אם אצלנו האחוז של תושבי הארץ שחתמו על העצומה הוא 0.02, אז בעיניהם זה יהיה יותר כמו 0.00007 אחוז. כמובן שבמספרים זעומים כאלה זה לא כזה משנה, אבל קצת עדיף לשלוח סתם מכתב בלי חתימות מאשר לשלוח את העצומה. בשבילם, זה כמו בית ספר שלם שחתם על עצומה. אם זה בכלל יגיע אליהם הם אולי יעריכו את המאמץ, ואולי הם סתם יצחקו. חישבו על זה ככה: מספר האנשים שקנו כרטיס להופעה המתוכננת שלהם בארץ היה הרבה יותר גדול מ-2000, כך שבטוח שהם וגם המפיקים בארץ יודעים שיש הרבה שרוצים לראות אותם בארץ.

Freaky Styley

New member
חחחחחחחחחח

אני חושבת

שבאמת לא השגנו משהו כמו שחשבנו מהעצומה מה שכן ניתן וצאיך לעשות לפי דעתי הוא לשלוח מכתב לשוקי וייס/ מפיק אחר וליידע אותו שרוצים את רד הוט בארץ, לא הייתי מצרפת את העצומה למכתב. אבל צריכים לכתוב מכתב, ושזה יהיה מכולנו ,אז אני מציעה שבהתחלה נספר קצת אהבת הקהל בישראל לרד הוט, ועל כמה שרוצים אותם... ולמישהו יש עוד דברים להגיד?.

למעלה