אנשים...

One Echoe

New member
אם תשאל אותי.

זה הכל בגלל משתמשים כגון-jimorrison שכל מי שנכנס צריך להתבאס בגלל הציניות המגעילה שלו.(ככה זה היה אצלי)

hodaya17

New member
זה לא נראה לכם קצת

(טוב אולי קצת הרבה..) ילדותי???? מה זה האשמות האלה?! ואגב לא מחפשים פה אשמים אלא פתרונות אז בבקשה... ואם בא לכם להתכסח אז יש בשביל זה מסרים...

One Echoe

New member
?...

לא מספיק להסכים. תסביר\י. אני הסברתי את עצמי. ואני מצפה לתגובה.

hodaya17

New member
סליחה אבל הדיון הזה כל כך מיותר

ובאמת שאין קשר בין הריב שלכם ללד זפלין ובטח שזה לא מעניין את כולנו... וכל העסק הזה השכיח לגמרי את הנושא של השירשור... אז יאללה דייייייייי

yoyoyud

New member
זה לא קשור לנשוא של השרשור

וכן, גם אני רואה את מעין כחסר חיים לפעמים... מעין, תעשה טובה, באמת תפסיק עם זה. (אין צורך בpm נכון
)

jimorrison

New member
מה זה pm?

ושוב אתה מוחק שירשור! יווו אני כלכך שונא אותך! אתה לא יודע כמה!

yoyoyud

New member
רגע אתה באמת רצית שאני אשאיר את זה?

ומעין, pm זה private message, או הודעה פרטית... ותעשה לי טובה, התחלתם להגיד אחד לשני "אתה מטומם" - "אתה אדיוט"... כמו ילדים קטנים (ואני גננת...
אני מת להיות גננת...)

jimorrison

New member
כן רציתי שתשאיר את זה

זה התחיל להיות כיף...וחוצמזה אתה אוהב להיות גננת אז אני אעשה הכל כדי שתשמח כמעט הכל

weird dust

New member
כי כרגע אין אף אחד

שבאמת באמת מתעסק בלהקה, ויותר עסוקים כאן בלהיות שרשור אוף אחד גדול. פעם המליצו לכולם לקבל מקלט באגדות רוק וזה מה שהם עשו. היום הפורום לא מתעסק בלד ומי שרוצה לד בעיקרון יכול לקבל גם שם. כל נושא שמישהו יגיד בעיקרון היום גם יגבול בפורום אחר אבל השאלה כמה זה יחיה את הפורום ולכולם שוב יהיה משהו הגיוני לדבר עליו ולא מה אכלתי בבוקר.

למעלה