אנשים...

yoyoyud

New member
אנשים...

הפורום באמת מת. אם לא ניקח אותו בידיים ונתחיל שיחות עניניות ורציניות הוא ימשיך להשאר ככה... אם אתם רוצים שיהיה לנו פורום של הלהקה הבאמת נפלאה הזאת אז צריך לעשות משהו בנידון. כי זה באמת לא יכול להמשך ככה. לי נגמרו הרעיונות וזמני גם די מגביל אותי מהבחינה הזאת. אם נראה לכם שזה יעזור, אז אפשר לשנות את השם לאחד שיהיה יותר מה לדבר עליו, ויביא יותר אנשים... (שנות ה70, להוסיף עוד לשם הפורום, וכו'). תגיבו.

jimorrison

New member
../images/Emo132.gif

ולא, לא משנים את השם...בשביל זה יש את פורום אגדות רוק ואת פרום רוק

yoyoyud

New member
טחחח... זה יפה מאד להתעקש לא לשנות

אבל אין מה לכתוב בפורום - אתה רואה בעצמך...

hodaya17

New member
בשביל מה להשאיר את ה"לד זפלין"?

weird dust

New member
הפורום באמת מת

ואין ברירה אם ניראה לך שעדיף להשאיר את השם הוא ימשיך להידרדר כי אנחנו לא עושים כלום ובסוף תפוז תסגור אותו, גם פורום אוף טופיק יש אם אתה מעוניין. פורום רוק עוסק בעיקר במוזיקה החדשה, פורום אגדות רוק הוא עם אנשים מבוגרים יותר ומדבר על מוזיקה שונה ממה שאתה מדבר עליו. אולי באמת לשנות את השם לרוק שנות ה-... יכול להיות טוב. אני לא בטוח כמה אנשים כרגע נימצאים כאן ונמה הסיכוי שיבוו עוד. הרבה ממי שהיו כאן בעבר באמת עברו לפורום אגדות רוק ואולי גם אנחנו צריכים לעבור לשם אבל מומלץ שנקבל החלטה ביחד מה עושים.

hodaya17

New member
ברור שצריך להיעשות שינוי כלשהו..

אבל אני לא כזה בטוחה שזה שנשנה את השם זה יעזור...צריך להיעשות שינוי מעבר לזה...כי הרי מה שגרם לפורום להתדרדר זה שאין למה להיכנס.. כל הדיונים מוצו עד תום ואין משהו שימשוך...לפי דעתי צריך שכמה מהאנשים פה פשוט יתחילו להשקיע ולעבוד על פינות מאמרים משחקים וכו...ואם אין פה מוחות יצירתיים או אנשים שמוכנים להקיש מזמנם אז זאת הבעיה ולא ההגדרה של הפורום... וזה מופנה לכולם....

weird dust

New member
הרעיון מאחורי שינוי השם

הוא לפתוח את המקום לדיבור על נושאים רחבים יותר ולא להישאר במיצוי של לד זפלין. תמיד צריך לשעות יותר הבעיה היא שכיום לא לכולם יש זמן באמת או רצון להשקיע וככה זה. אני מהתקופה של הפורום הריק כשכולם נטשו ועברו לאגדות רוק וכשאחרים הגיעו (לא ניתן למצוא הרבה כאלה שהם מלפני זה). בגלל כל הבעיות שהיו בעצם הפורום נפל וקם ונפל וככה בתקופות של גאות ושפל ואולי פתיחה לנושאים רחבים יותר יעזור לגאות ארוכה יותר. אני לא יכול לעזור הרבה חוץ מהנהלה אדמינסטרטיבית והידע שלי אין לי רעיונות וגם לא מספיק זמן לחשוב עליהם ואני מודה בכך.

jimorrison

New member
אני נגד לשנות את השם..אתה רוצה לדבר

על רוק לך לאגדות רוק...מה זה משנה הגיל? אבל אני בעד להשאיר את השם ולהוסיף לו עוד משהו

weird dust

New member
לי האמת זה די נשמע טיפשי

להוסיף עוד שם מה שיאריך את השם ולכם ישמע קצת טיפשי כל פורום שתיפתח על התקופה יגבול באגדות רו ברוק ובשאר פורמים אני חושב שפשוט צריך לעשות הצבעה. אגדות רוק גם למי ששם לב מדבר בעיקר על הרבה להקות שאני מניח שרובכם לא שמעתם, חלקם גם אני לא שמעתי, וכאן זה מיועד יותר למיין סטרים. אבל בסופו של דבר תעשו את הטוב בראות עיינכם.

yoyoyud

New member
טוב, תציאו שמות

ואז נוכל להצביע על איזה שם או בכלל לא לשנות... אז אפשר שנות ה70... עוד הצעות?

ofirush 14

New member
../images/Emo45.gif

פורום לד זפלין יישאר פורום לד זפלין! **נסכנסת לקטע**...**יוצאת ממנו** אממ, אבל אתה צודק, אי אפשר להישאר ככה. הפורום ממש מת..

למעלה