אנשים!

BiAAcH

New member
דוגרי בן....

זה היה גדול.... שלי כזה "מה זהה?!?!" ומיקה בערך רצתה להרוג אתכם...

bobby6killer

New member
../images/Emo6.gif

ואני מנסה להישאר אדיש כזה,ופתאום נקרע מצחוק והיא קולטת אותי ומתחילה לקלל אותי וזה.
שפיצי המלך

נצלש! הוכחה שרופין אכן זה זנות!!!

יום חביב אד יצאו להם גל (אורן) ובן לטיול קטנטן ברופין (בן בא לבקר אותנו ברופין) קיצר פתאום הם קלטו את השירותים עולים בלהבות (יאאא!) אז גל אמר טוב נו בוא נחבא את האש.. אז גל מיד רץ לספריה הביא מטף כיבוי אש וחיבא את השריפה.. (החלק הבא של הסיפור שונה במעט ושמות הדמויות שונו לצורך העלילה) קיצר אז בן אדם אחר בא לקח את המטף הצמיד אותו לפתחים האלה שיש בכתות למעלה.. ופוצץ את הכתה באבקה של המטף.. עכשיו הרכזת השכבתית והמנהלת צועקות על גל (שחיבא את השריפה) בגלל שטענו שהוא זה שפוצץ את הכתה.. והזמינו עליו אפילו משטרה!! אתם מבינים איזה זנות!! אה כן ובנוסף לזה יש שמועות שאומרות שבן הוא זה שהדליק את השרותים ..

כן אחי..

איזה סיפור נילי עשתה מזה.. טוב שלא.. גם נדמה לי שהיא לא נותנת לו להכנס לשיעורים עד שכל העניין הזה יובהר.. ודוגרי אתה שרפת או לא?

boofy1

New member
עודדד מווווושבניייייייייק !!!!!!!!

בכבודו ובעצמו אורןןן..... לעזאזאל רציתי להשתין פתאום יש לי עשן בפרצוף.... בן כמעט התפוצצה לי השלפוחית בגללך ------------------------------ אבד מטבע כסוף ועגול עם הספרה 1' פרס למוצא הישר

boofy1

New member
........./images/Emo59.gif

אכןןןן!!!!!!!!!!!! ------------------------------ אבד מטבע כסוף ועגול עם הספרה 1' פרס למוצא הישר

למעלה