אנשים!!!!!

oded6

New member
אנשים!!!!!

שבוע טוב לכולם ומועדים לשמחה, רק רציתי להגיד שאני ראיתי שמיליון אנשים צלמו את עמיר בניון בהופעה ומשומה נראה לי שלחות 90 אחוז מהמצלמים היו להם מלמות דיגיטליות ככה שכבר מזמן הם היו צריכים לשים תתמונות על המחשב, אז יאללה ! תשימו באתR! ותודה למי שכבר שם...

ספיר 2

New member
עודד../images/Emo70.gif

היי מה המצב? אתה גם היית בהופעה של עמיר? איך זה שלא ידעתי? איזה שורה ישבת? אני 3 באמצע.. בטוח ראית אותי מהקהל חחחחח כבר העלתי תמונה אחת לפורום.. לא ראית??

oded6

New member
ספיר!!

אני זוכר שהייתה מישי בשורה שלישת במרכז ששרה את כל השירים שלו, אם תועילי בטובך להראות לי את התמונה אני אשמח כי כפי שאת יודעת אני חדש פה אז לא ממש הספקתי להתאקלם מכבר...

oded6

New member
נ.ב

וחוצמזה, אם יש לך תמונות שלו, או אולי את הסינגל החדש שלו "יגדל אלוהים חי" ולא תהיה לך התנגדות להעביר לי אותו (דרך מסנג'ר, אייסקיו או אפילו צ'אט), אני אשמח...

ספיר 2

New member
יש לי תמונות שלו...

ואיפה ישבת לא אמרת לי... איזה שורה? אזור?

oded6

New member
ספיר!! (2)

ישבתי אגף ימין שורה 4 כיסא 7....ואחותי ישבה עם חברה שלה בדיוק מאחורייך שורה אחת (אם זאת את מי שאני חושב שזאת את)

oded6

New member
ספיררררררררררר!!!!!(2)

אני ישבתי באיזור ימין שורה 4 כיסא 7, אחותי ישבה בדיוק ,אבל בדיוק שורה אחת מחורך, אחת עם שיער שחור ארוך, יש לי תמונות שלה אם זה לא אומר לך כלום..(גם שלי אבל לא משנה..) ואני אודה לך אם תשלחי לי תמונות של עמיר בניון (או שלך)...

oded6

New member
ספיר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא רואים כל כך ברור אותך נשמה, יש לך אולי תמונה ברורה?

ספיר 2

New member
מאמי יש לי עוד תמונה...

אבל אני לא יפרסם אותה כאן אחותך ישבה בשורה 4??? אנחנו היינו עם המטפחות....

oded6

New member
כפרות את לא משתגעת מזה?

אני לא מבין, איך אפשר לדבר בפורום, כותביםהודעה ואחרי שעה צריך לחזור לראות אם החזירו תשובה או לא, יש לך איסיקיו או מסנג'ר?

למעלה