אנשים...

אנשים...

מה המצב? אני כל כך מתרגשת יש הזדמנות חוזרת לפגוש את כוכבי מיכאלה אתם קולטים..אז אל תפספסו את זה! ובכלל ניר לוי בתפוז אנשים יואוו אני לא מאמינה משוש חיי בתפוז אנשים אני חייבת להיות שמה שעה לפניים כולם..:) חבל על הזמן הבן אדם הזה פשוט הורס. (מישהו יודע אם נוגה היתה כבר בתפוז אנשים? גם היא מקסימה לא פחות..) ובכלל בקרוב ישודר "לחיי מיכאלה" בערוץ 3, ניר לוי בתפוז אנשים, הזדמנות נוספת למפגש מעריצים זה יותר מידי...וואאיי... אשמח אם תגיבו וגל צל של עכבר- למה אתם לא מעדכנים את המגזין באירוחים האחרונים (נתי, גילי) ובכלל. לא נורא אם אני מצלמת תמונות אני יכולה לשלוח לך נכון? ותשימו את זה באתר..? טוב אז תגיבו, חן

perfecta

New member
מ ג י ב ה ../images/Emo29.gif

זה מזכיר לי, מישהו כבר קיבל שיחה והודיעו לו על שזכה במפגש? או שעוד כמה זמן הם צריכים להתקשר למי שזכה.... בכל מקרה איבדתי תקווה, אני יודעת שלא זכיתי...
אני הולכת למות

מה באמת?

את עובדת עליי.. גם את הזדמנות הזאת פיספסתי זה ממש מבאס. אין לי מושג אם כבר התקשרו או לא אבל מה שבטוח שזה רק 40 זוכים מאושרים והם זכו כי הם נתנו סיבה טובה אז או שלא נתתי סיבה טובה או שאני לא בין ה40 הזוכים...את רצינית? הם אמרו כבר למי שזכה?

ירדה לי אבן מהלב.. ../images/Emo6.gif

וכולם אבל כולם באים לתפוז אנשים ביום שלישי לאירוח של ניר לוי אסור לכם לפספס את המהמם הזה. רק נקווה שלא תתקעו בחדר המתנה..בעעע

gulil

New member
מצטרפת לשאלה../images/Emo12.gif

למישהו כבר הודיעו שהוא זכה

gulil

New member
בהצלחה הילוש קושקוש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

אפרופו המפגש

אני מנל"שת תשרשור הזה כדי שנרשום את כל מה שאנחנו חושבים על מהפגש הזה!!! אני מתחילה: זה ממש, אבל ממש לא פייר!!!! זה אמרו להיות מפגש פורום "מיכאלה"!! ז"א שרק אנשושים חמודים מהפורום צריכים להיות שם, ולא כל העולם ואשתו!! שאאת הזדמנות ענקית כדי לפגוש את השחקנים ובאותו זמן להכיר אחד את השני אחרי שאנחנו מכירים כבר כמה חודשים רק דרך אותיות!!! אז למה לא לעשות את זה מפגש פורום "מיכאלה"???? ג'יזס!

ואני עוד מוסיפה::::../images/Emo46.gif

אנחנו רובנו היינו מלא זמן בפורום הזה ואנחנו הגדלנו את הפורום והכל ועכשיו כל מיני פלוצים מתפוז באים ומשתתפים בזה כשהם לא עשו כלום בשביל לזכות בזה!!! גרררר זה מעצבןן

דייייייי אל תגידי את זההה ../images/Emo10.gif

אני מאוד מקווה שייצא לי לראות עם אנשים כי אם לא.. הלך עליי אני פשוט ימות!!!! ואני לא צוחקת.. אני רק חושבת על זה.. ואני כבר מתחילה לגסוס..

galgol21

New member
לא תהיה הסדרה עוד../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo128.gif../images/Emo14.gif

דיי לא תהיה הסדרה, ואני לא אוכל לראות את השידור החוזר של כל הסדר,ה כי אני אלמד השנה עד מאוחר.מזל אני מקליטה את הפרקים האחרונים(כך אני אוכל לחרוש עליהם), וגם מזל שיהיה את הפרק בדיוידי, דיי אני לא רוצה שזה ייגמר

galgol21

New member
נראה לי שיהיה כמו משחק החיים

כל יום בשתיים וחצי שידור חוזר של כל הטנלובלה

למעלה