אנשים.

אנשים.

מי כאן הולך ביום חמישי ל"ליל האהבה בגבעה" ועוד אין לו כרטיס וממש רוצה לקנות אחד ב99 ש"ח במקום ב129 ש"ח ביום ההופעה ?

יוֹאב

New member
תכתבי מסר

לניק בשם ע ו ל ם הוא ודאי ירצה...אני מאמין...תגידי לו שיואב שלח אותך

הו, תודה.

קיבלתי ממנו מסר הזוי מאוד ולא הבנתי כלום ממנו. בכל מקרה, מעולהמעולה :):)

ע ו ל ם

New member
הזוי?! ממ.. טוב.. ממש חביבה את..

כנראה שכבר לא אקנה ממך כרטיס..

אוף, לא התכוונתי למשהו רע.

פשוט ראיתי את המסר לפני שראיתי את ההודעה של יואב, ולא הבנתי בכלל שזה קשור לרכישת הכרטיסים, וזה היה ממש תמוה, וסתם חשבתי שאתה איזה משועמם שרוצה שאני אצלצל אליו כי הניק שלי מצא חן בעיניו או משהו. סליחהסליחה. בכל מקרה, החזרתי את הכרטיסים כבר. בלע..

ע ו ל ם

New member
מי מתכוון לבוא ל"אהבה בגבעה"?

אנשושים, זה נשמע ממש ערב מגניב.. מתי פעם אחרונה הייתם בהופעה? והנה, סוף סוף, קיבלנו הופעה צמוד לבית.. מה רע?! ואיזה ענק, ים אומנים, ועוד די-ג'יאיים, והמחיר לכזה ערב הוא סביר, בעוד כל ההופעות בארץ עולות בערך ככה (או פחות ב-20 ש"ח), ומקבלים רק אומן אחד.. פה יש ים אומנים במחיר של הופעה אחת, ולבסוף, די-ג'איים עד הבוקר.. אם אין סיבה מוצדקת, חלב לפספס את זה..

ע ו ל ם

New member
מממממ....

אז אני לא מגיע הערב להופעה.. <יש לי תירוץ טוב..> אני משלם על ילושקה......
זהו! לי יש תירוץ טוב מדוע אנ'לא מגיע.. נראה איזה תירוץ יהיה לכם!!

אופיריס

New member
די להצפות הטקסט

זהההההההההההה נראאאאאאאאאאאאההההההההההה לךךךךךךךךךךךךךךךך נעייייייייייםםםםםםםםםםםם לקריייייייאההההההההההההההה , נוווווווווווו?

ילושקה

New member
בזבוז...

עד שכבר השגתי זוכ כרטיסים ועוד בחינם! (אחרי כמובן המון סכנות והקרבות) אח שלי לקח את הכרטיסים לעצמו (וזה מילא..)והיה שם רק לשעתיים או משהו כזה! גרר...אין צדק! בכל אופן,
איך היה?? המשך יומטוב, אליה. נ.ב- טל, קיבלת את המסר שלי...?

למעלה