אנשים....

fireblue1

New member
אנשים....

יש משהו שכתבתי והייתי רוצה לקבל עליו תגובות... את ההשראה קיבלתי בעקבות משהו שקרה לי לא מזמן{עם אחת שאני באמת אוהב....אתם יודעים!!!} עוד לא הבאתי לו כותרת{שם} אבל זה מה שיצא לי...: הימים עוברים חולפים בלי לשים לב, יושבים וצוחקים על משהו שכבר לא קיים מרגיש כאילו יש לי חיים אחרים!! זה לא אני... זה אחד אחר שהשתלט על הגוף שלי הוא רוצה את הנשמה שלי... אני לא ייתן לו אותה...אך הוא מצליח כובש אותי אל תוך השאול בור ענק מלא בכי שחור ,קר לי!!! מרגיש יד נוגעת ...היא מחזיקה אותי עוד רגע אני נופל מחזיקה בי ברכות בחום שלא הרגשתי אלוהים מי זאת? האם זו האחת ...שנתנה לי את האושר הנצחי? תקווה שתציל אותי מהמקום הנורא שגורם עוויתות ...רצחח...מקום בו אנשים ללא מוצא משוטטים בינינו ומחפשים מושיע שיבוא ויקח אותם את שומעת אותי..?...את זעקתי אליךך!!!! למה את לא רואה... זה כל כך גלוי...אני צריך אותך תעזרי לי ... מתחנן לפניך פתאום קם ... אני חי. היא עזרה לי... נתנה לי בטחון להמשיך גם בלעדייה... ביי אוהב אותך..... מה דעתכם?{דעתכם חשובה...}

fireblue1

New member
ד"א...

יש לי עוד אחד שכתבתי... די דומה דווקא אבל אני מעדיף לא להראות אותו משום מה...

punctual

New member
די מדבר אליי

אולי נתתי למילים משמעויות אחרות ושיניתי את הייעוד אבל אני חושב שאם הייתי כותב משהו זה היה בסגנון...

תגובתי...

וואלה תיארת בצורה מדהימה את מה שליבך מרגיש... יש לי עצה תראה לה את זה אני בטוחה שהיא תשמח, אולי ייצא מזה משהו מעבר... אגב, אני בטוחה שחלומה של כל בחורה לקבל כזה שיר!!! המשך כתיבה מדהימה..

fireblue1

New member
...

אני לא חושב שאני יראה לה את זה כי זה לא זה... אני מעדיף לשמור את זה לעצמי... ד"א... יש לי עוד אחד שעשיתי אני ירשום אותו. מצחיק לחשוב שאני כותב שירים{עד איפה הגעתי...חח}

fireblue1

New member
עוד אחד...{אני מקווה שתאהבו}

בבקשה... בדרך שלי אני שורד אני נותן ומבקש.. נתתי ואף דרשתי אך כבר עייפתי לא ניתן לקחת ממני יותר אין בי מספיק את הכוח כבר נשברתי מישהו שם למעלה מחזיק בי,הוא משאיר אותי נותן לי אנרגיות מעטות לנשום רוצה כבר את הכל לעצור לבלום לאטום הזמן עוצר, אני נשאר חיים שנתת ..בתוך שניות נעלמו אל תנסי לקחת ממני יותר את הלב לי שוברת את החיים לי עוקרת מה את רוצה ממני?! אה כבר לא איתי אז תיצאי ממני אל תנסי לתקן אותי גם לא להשפיל אני לא שבור מהחיים אלא ממך! מחכה לתשוקה שכבר התייאשה אין לה יותר תקווה נמאסה עליה... כל הציפייה לדבר שבכלל לא קרה תעזבי אותי... לכי ממני... מופיע בחלומותיי די מתי זה כבר נגמר?! אני יודע שהפעם קצת זה קצת קיצוני...אבל משום מה הייתי עצבני באותו זמן...חחח

SadClown

New member
אממ...

את השיר הזה דווקא יותר אהבתי. למרות שגם את הראשון נורא אהבתי. פשוט הוא קצת יותק קליט וחודר כזה... נראה כאילו כשכתבת את זה היית יותר בסערת רגשות כזה.... שלא יכולת לעצור את הכתיבה. אני טועה?

תגובתי השנייה..

תראה אם אתה לא רוצה להראות זה זה עניין שלך הפרטי!!!! אבל לדעתי אם אוהבים מישהו צריך ללכת אליו ולהגיד לו את זה כי אתה לא יכול לדעת מה יוליד המחר. ואגב למה אתה חושב שזה לא זה?? למה אתה חושב ככה לדעתי אתה לא צריך לחשוב ככה בכלל

fireblue1

New member
תראי...

אמרתי לה שאני אוהב אותה{ואני יודע שהיא אוהבת אותי}... אני לא מתכוון להוכיח שום דבר אם היא רוצה שתבוא אליי אני עשיתי מספיק{ואני לא רגיל לעשות הרבה בכלל בעניינים כאלה}... חשבתי שיהיה נחמד לכתוב עלייה כמה מילים כי זה פשוט כיף לי.... ועוד סיבה למה לא להראות לה זה בגלל שהיא טיפוס שלא ממש אוהב שירים כאלה ולא ממש מתייחס לזה{חבל בשבילה} ועכשיו אחרי הוצאתי הכל{וגם עברו כמה ימים} אני מבחינתי מתחיל פשוט לא לחשוב עלייה לאט לאט...

תגובתי השלישית

תראה בקטע של אם להגיד לה ולהראות לה זה עניין שלך. אבל אני סה"כ רוצה להגיד לך שאתה יכול להגיע ממש רחוק עם האיכות כתיבה שלך...

SadClown

New member
היי היי היי

מה זאת אומרת עד איפה הגעת? מה רע בלכתוב שירים? אתה מעליב אותי
אבל שיר באמת יפה.... רואים שבא מהלב. תמשיך לכתוב ואל תיראה את זה כדבר מצחיק או בושה, אם זה עושה לך טוב- זה מה שחשוב. אל תפסיק עם זה. ובהצלחה לך, שתרגיש טוב יותר

fireblue1

New member
...

אני התכוונתי שהגעתי למצב שאני כותב עלייה אפילו שירים.... אני אוהב לכתוב אבל הבעיה זה שלא תמיד יש זמן....

lady polegra

New member
זה מקסים

רואים שזה בא מהלב... אהבתי ת שני השירים.. יש לך כישרון. אל תבזבז אותו.. ואין שום דבר רע בלכתוב שירים ... ואני מסכימה עם אלא שחושבים שאתה צריך להראות לבחורה את השירים, אבל זו החלטה שלך. באמת התרגשתי.. שירים מקסימים.

למעלה