אנשים מחפש אתר לאזרחות לבגרות?
E EO117 New member 25/5/04 #2 למה צריך אתא אם יש חומר נתחיל? חומר שמסכם את כל החומר, בצורה מובנת וטובה. 18 דפים מסכמים את הספר "להיות אזרחים בישראל"
למה צריך אתא אם יש חומר נתחיל? חומר שמסכם את כל החומר, בצורה מובנת וטובה. 18 דפים מסכמים את הספר "להיות אזרחים בישראל"
E EO117 New member 25/5/04 #6 ואם יש לך שאלות ספציפיות- תשאל ובטח יענו לך. אני בכל אופן אוכל לענות לך בשמחה רבה.
ל ליאור לבד New member 25/5/04 #12 יעני שיצליח במתכונת, בבגרות, ואם כבר אז כבר- ישיג באותה הזדמנות M.A, B.A ו- Ph.D......
E EO117 New member 25/5/04 #13 למה לא?! הרי זה ידוע שחברי שינוי נחשבים לחכמים מבחינה השכלתית. תראה את הח"כים שלנו-כל אחד עם תואר, פרופסורית וח"כ פולישוק-בלוך היא "הח"כית המשכילה ביותר" בכנסת-5 תוארים ביד. מה רע אני מתטפח את דור העתיד של שינוי...
למה לא?! הרי זה ידוע שחברי שינוי נחשבים לחכמים מבחינה השכלתית. תראה את הח"כים שלנו-כל אחד עם תואר, פרופסורית וח"כ פולישוק-בלוך היא "הח"כית המשכילה ביותר" בכנסת-5 תוארים ביד. מה רע אני מתטפח את דור העתיד של שינוי...
K kundason2003 New member 25/5/04 #17 אה. תירוצים תירוצים. מעכשיו לא מקשיבים למה שאלירן כותב אחרי חצות, ברור?
T tt 4 ever New member 26/5/04 #24 לא יודעת...מסטוליות של צהריים? או שזה היה אחלרי הצהריים? צריך לבדוק:|