אנשים...

אנשים...

החיים מזמנים לנו אנשים אנו נעטוף אותם באהבה נדאג להם נחבק אותם נבכה למענם כמו שגם נחייך למענם אך ברגע שהכי נזדקק להם הם ישארו במקום המוכר הם ישארו עם עצמם ואנחנו לבדנו נותרנו... למרות שנקרא חזקים אנו כל כך כל כך חלשים בכך שלעולם לא נדע להעניק לעצמנו ענבל - ברגע של חולשה...

*קסנדרה

New member
כל שנותר לי לעשות זה לחבק אותך

מלאך יקרה מחבקת בחום אימהי מחבקת בחום חברי ועוטפת אותך בחום גופי מחולשותך ייצא חוזקי ומחולשתי יבוא חוזקך אוהבת קסנדרה

לך קסנדרה...

קסנדרה להתמודד עם מילותיך גורם לי לבכות אתמול שוב הייתי בבית החולים כך שלבטח עכשיו יסתדר לך התוכן עם האירוע אני מודה לך... והלוואי ויבוא יום בו אוכל לגמול לך על מילותיך שהמסו את ליבי גם אני שולחת לך חיבוק בין חברות טובות תודה !

*קסנדרה

New member
לך מלאך יקרה

מלאכית שלך אני יודעת שיש לך מלאך שומר והוא ישמור עלייך מכל רע... אוהבת קסנדרה

כמו שכבר אמרו חכמים.......

-אנשים שנותנים בנו אימון מלא חושבים בטעות שזכו גם לשלנו. -`אין דבר כזה חברים`-אמר החכם הגוסס. -`אין דבר כזה אוייבים`- אמר הטיפש החי. -חברך ישתתף בשמחתך אך לא בסיבלך. ומה המסקנה?-עלייך בהחלט להפגין יחס, הזדהות, חמלה , רחמים אך שימי לב שלא להפוך אותם לתכונה מתכונותייך.

תודה רבה לך ארבל

אכן צדקת כל כך צדקת החיים מלמדים... רק ``שכחת`` משפט אחד קטן... שכנראה יהפוך למוטו שלי בעקבות עלילות אתמול אם אין אני לי אף אחד לא לי ! ושוב תודה ארבל על ההארה והערה שהיו בדיוק במקומם

זהרי

New member
אליך מלאך בודד

אמנם הינך מרגישה? האמנם הינך חשה? את אשר לפעמים אנחנו מעוללים וכאילו מבלי השם לא יודעים אך תמיד ישנו מלאך בשמים שמביט וסופר בנתים ויודע מתיי לתת את המכה למי שמפרידה בין רגש לאהבה ומה שהנני לך מיחל זה רק שתלמדי תמיד מכל חבר ולמרות שזה קשה ללמוד מאחר את הרי יודעת שלמרות הכל את תלויה באחר כי אם לא היה החבר לא היה לך על מי להתפאר כי ראשונה הינך רוצה תמיד להיות על אף כל הצרות אז קחי פסק זמן לחשיבה ואוליי תהא כאן למידה....

הייתי שואלת...

מה קשור תוכן הודעתך לתוכן הודעתי מה קשור חבר אל מול הכלל אבל אני לא מבקשת תשובות... ואת המסר שלך העברת מה שאתה מפלל אם יתגשם או לא יתגשם בחיים - זה לא בידך פשוט נשמעת מגוחך עכשיו - אז עדיף שלא תנסה לעשות קרקס מרגשותי (או מרגשותיך) קל לשפוט קשה להבין ! במיוחד במקרה שלך... את השיעור שלך גם אתה תלמד רק אל תנצל רגעי חולשה למסרי סרק היי בן אדם !

זהרי

New member
ולו רק

ולו רק הרגשתך תשתפר ורק על החיים אסור לוותר ולמרות שהחיים צופים בחובם הרבה דברים נסתרים גם את האכזבות מהאנשים הם מגלים ואין אני שולח לך מסר סרק למרות שדעתך ככה סתם זרקת את הרי מכירה אותי שגם במכבש שעבר עליי לא פגעתי והנני לומד כל יום מכל דבר גם אם הינך לא חשה בכלל מכבר ובאמת מאחל לך שרק תרגישי טוב כי מי כמוך יודעת מהו הטוב ולמרת הכל מסיים מכאן עם חיוך ששולח לך לשם ולמסר ששלחתי רק התכוונתי שאנשים הינם כמו מראה מה שמקבלים נותנים בחזרה בהנאה והחיים אינם מגלים לנו דבר כי אם נחשוב קצת נגלה לבד ומאחל לך באמת שוב מכל הלב את השיר שכעת מתנגן מפי רמי קלינשטיין.....

זהרי

New member
ואם תקבלי ממני..

ואם תקבלי ממני את אשר שולח לך מתוכי זה פרח לבן מלא באהבה פרח מלא דמעה כי יודע אני את אשר את עוברת ומקוה ולו רק שמחר תזרח השמש ותאיר לך את פנייך הזוהרות על אף התוצאות ובאמת מלאך היי חזקה כי אני יודע עד כמה ואת יודעת על מה כי אצלי כבר אין מה שולח לך מלא החופניים על הרוח כוכבים קטנים של הרבה הרבה כח ומקוה באמת שתהיי חזקה...

בחיים לא תישארי לבד כי תמיד יהיה לך

אותך ואולי לפעמים זה נראה לנו הכי לבד בעולם אבל בעצם זה לא. למדתי שאנשים משאירים אותך לבד כשאת עצובה כי הם פשוט לא יודעים איך להתמודד עם העצב כי תמיד קל להתמודד עם השמחה,גם לאדם עצמו קל יותר להתמודד עם השמחה האישית שלו מאשר עם העצב האישי שלו. וצודקת זה חולשה הכי גדולה בעולם שאנחנו לא יודעים להעניק לעצמנו.

מילותיך

יקרות על ליבי מאוד תודה לך אישה יקרה גם השיר המקסים שלך גרם לי לעוף יחד איתך למרחבים אחרים תודה

למעלה