אנשים!!!!!!!!!!

crusher

New member
אנשים!!!!!!!!!!

הוצאתי 94 במתכונת בע"פ באנגלית 5 יחידות

מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo149.gif

הלוואי עליי, אני בטח אכשל..
<<גמני חמש יחידות>> לפחות קיבלתי מעל ל-80 באזרחות
גם זה משו

crusher

New member
אמממ

לא.. אצלנו עושים גם מתכונת... עשו היום לכל השכבה שלי.... קבעו לי להכנס ב12 נכנסתי אחרי אחת...

SaMaRa 18

New member
יפההההה

לנו אין מתכונת באנגלית בעל פה.. רק בגרות.. איזה פחדדדד!!!! זה ממש קרוב כבר!! *גמני ב 5... זה מחפה על ה 3 יחל במתמט'*

זה באמת שטויות!

לי הייתה בוחנת ממש נחמדה! דיברנו כמו חברות...אפילו אמרתי לה משהו והיא התחילה לצחוק

SaMaRa 18

New member
אבל תמיד אני מגמגמת

כמו איזה מפגרת ולוקח לי הרבה זמן להתרגל.. נראה לי אני אדבר רק אנגלית ככה יומיים לפני..כדי לתרגל שזה היה שוטף.. לאדעת..בטח ילך בסדר....אני סתם נלחצת כי אני לא אוהבת לדבר באנגלית עם זרים... בכל מקרה יהיה נחמד להפטר מזה.. דרך אגב מה המשקל של הבחינה הזאת באנגלית של 5יח"ל ? יודעים?

חחח אם אני עברתי את זה בשלום

גם את יכולה. וגם לי לא נוח לדבר אנגלית עם זרים...:)

Stillwater

New member
אני קבילתי 95 בבגרות בע"פ

באנגלית, אבל ב4 יחידות ואני לא ממש יודעת מה ההבדל. ירדו לי 5 נק' בגלל שלא השתמשתי מספיק בWH בCUE CARDS...

Ez sLeeP

New member
יש לדבר הזה מתכונת.

כלומר, אני מתכוון לבגרות בע"פ, אם לזה אתה מתכוון. בכל אופן, היום היה תרגול אישי לכל אחד עם המורה לקראת הבגרות בע"פ באנגלית. המורה עצרה אותי באמצע מספר פעמים ואמרה שאין צורך להמשיך, כי אם אדבר כפי שדיברתי בבגרות בע"פ, אין סיבה שלא אקבל 100. איזו דרך נפלאה לסיים את היום. וגם קיבלתי 95 בבחינה של ספרות-אנגלית. וזו הפעם השנייה שאני כבר כותב את כל זה. כיפים.

למעלה