ובכלל לא זול... בלייזר! בלעט זה כואף נרא נורא
E EleVaTioN New member 27/2/04 #31 לייזר זה כואב?../images/Emo129.gif אני זוכרת שראיתי באתר של קעקועים שהיא הזריקה משו וזה כאילו המיס את הקעקוע
לייזר זה כואב?../images/Emo129.gif אני זוכרת שראיתי באתר של קעקועים שהיא הזריקה משו וזה כאילו המיס את הקעקוע
D Dcup New member 27/2/04 #33 יהיה עוד מלא זמן עד שאני אעשה.. אני צריכה למצוא את הקעקוע שאני אעשה.. למצוא סטודיו סטרילי וטוב.. וקודם כל אני צריכה לחסוך כסף לבומבמלה (אני ממליצה בחום לכולכם לבוא) ורק אז אני אחסוך כסף לקעקוע.. כך שזה יהיה לפחות חודשיים..
יהיה עוד מלא זמן עד שאני אעשה.. אני צריכה למצוא את הקעקוע שאני אעשה.. למצוא סטודיו סטרילי וטוב.. וקודם כל אני צריכה לחסוך כסף לבומבמלה (אני ממליצה בחום לכולכם לבוא) ורק אז אני אחסוך כסף לקעקוע.. כך שזה יהיה לפחות חודשיים..
E EleVaTioN New member 25/2/04 #9 תעשי איזה גולגע יפה../images/Emo129.gif ואל תעשי משו גדול תעשי משו חמוד חחחחח יו קעקועים מתחת לאוזן או מאחורי זה כל כך חמוד!!!! וגם איפה שהיד מתחברת לכף-יש ויש שם ורידים או בשכם גם או ברגל איפה שיש את הבולט הזה!
תעשי איזה גולגע יפה../images/Emo129.gif ואל תעשי משו גדול תעשי משו חמוד חחחחח יו קעקועים מתחת לאוזן או מאחורי זה כל כך חמוד!!!! וגם איפה שהיד מתחברת לכף-יש ויש שם ורידים או בשכם גם או ברגל איפה שיש את הבולט הזה!
S S m e l l y Cat New member 25/2/04 #10 חחח מזכיר לי משו../images/Emo108.gif ראיתי איפושו קעקוע כזה במקום שאמרת["איפה שהיד מתחברת לכף-יש ויש שם ורידים"] שיש קו מֵקוּקָו וכתוב למטה "Cut Here". זה כזה שולט:]
חחח מזכיר לי משו../images/Emo108.gif ראיתי איפושו קעקוע כזה במקום שאמרת["איפה שהיד מתחברת לכף-יש ויש שם ורידים"] שיש קו מֵקוּקָו וכתוב למטה "Cut Here". זה כזה שולט:]
E EdgeHead New member 25/2/04 #11 יואו תעשי קעקוע של פפסי!!!!!! חחחח זה ענק!!!!! רגע,לא יש לי אחד יותר טוב..לא רואים את זה ממש ברור,אבל עדיין....ענק! (חחחח כן,אני יודע שזה מגעיל,אבל אני מושפע.. )
יואו תעשי קעקוע של פפסי!!!!!! חחחח זה ענק!!!!! רגע,לא יש לי אחד יותר טוב..לא רואים את זה ממש ברור,אבל עדיין....ענק! (חחחח כן,אני יודע שזה מגעיל,אבל אני מושפע.. )
E EdgeHead New member 25/2/04 #14 שוות נכון?? :]] יואו ראיתי כאלה לא מזמן בקניון ברמת אביב!!!!! רולז'..אבל הם רוצים בערך 700 ירוקים על זה!!
שוות נכון?? :]] יואו ראיתי כאלה לא מזמן בקניון ברמת אביב!!!!! רולז'..אבל הם רוצים בערך 700 ירוקים על זה!!