אנשים..

• פותח הנושא Dcup
  • פורסם בתאריך

Dcup

New member
אנשים..

אני צריכה קצת עזרה. אני רוצה לעשות עוד קעקוע, ואני מחפשת דוגמאות.. בדוק יש לכם מליוני תמונות של הקעקועים של בנג'י וג'ואל, וכולם, אז.. תעזרו לי למצוא קעקוע.. טודע!

ראיתי משהו מתישהו../images/Emo105.gif

קעקוע שנורא מתאים ככה לצד של הבטן התחתונה, בצורת עכביש. אני שונאת עכבישים. אבל בצורה יוצאת דופן נורא אהבתי את העכביש הזה. דק, וקטן. אם אני יחפש את התמונה של מי שעשתה, אני ישים פה

הנה!../images/Emo105.gif

ושוב אני אומרת, זה לא שלי או משהו.. זה של אחת שקוראים לה עדי מפורום מוניקה סקס.. אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסמת את הקעקוע שלה

LuvBenJi

New member
אממ.. לא ממש הבנתי

את רוצה קעקוע כמו של בנג'י או ג'ואל? כי האהובים אליי הם של ג'ואל שיש לי על הכתפיים כוכבים..זה מדהים..או הסעודה האחרונה של ישו של בנג'י..למרות שלא ניראה שזה כ"כ מתאים.. חח.. אממ.. תמונה?

EleVaTioN

New member
הסעודה האחרונה?../images/Emo129.gif

לבנג'י יש כבשה חמודה כזו על הרגל שמסמלת את מסט נדמה לי.. וגם איזה פרצוף [אם אני לא טועה] שמסמל את NOFX?.... משו בסגנון
אני אחפש תמונות אחורי זה

S m e l l y Cat

New member
קעקועים של בנג'ואל זה תחת.../images/Emo108.gif

יפה אחד..שניים..שלוש אפילו.. אבל חצי מהגוף?! איו.

Dcup

New member
לא אני לא רוצה קעקועים כמו שלהם..

כמה שאני חולה על הלהקה הזאת, אני לא מושפעת.. חשבתי אולי לשאוב רעיונות.. אבל אני כבר יודעת מה אני אעשה תודה בכל זאת.

Dcup

New member
אני חושבת שאני אעשה טרייבל..

אני עושה באמצע העורף, ויורד עד השכמות.. ויש לי כבר קעקוע בפרק היד.. אז אני לא צריכה עוד אחד שם.. חחח הנה תמונה שלו... זה אומר אמת ביפנית.. תודה על העזרה של כולכם.. :)

Dcup

New member
אוקיי,

כנראה צריך להסביר.. חחח.. מה שיש לי על היד, זה אות ביפנית שאומרת אמת (לזו שכתבה למטה) וטרייבל מין שרבוט כזה, רק שהוא בעצם עושה צורה.. הנה דוגמא לטרייבל..

Dcup

New member
חח תודה..

רק אני צריכה למצוא עכשיו טרייבל שיתאים לי ושהוא יהיה יפה כמובן..

EleVaTioN

New member
תאמת אני לא מתה על כאלה../images/Emo129.gif

זה נראה לי נורא חסר טקט
כאילו לאדעת אני מאמינה שמאחורי כל קעקוע צריך להיות איזה מסר או רעיון שאת מאמינה בו אני אישית לא הצלחתי למצוא כלום בטריבול אבל אם את אוהבת אז שיהיה לבריאות
רק לא להתחרע [ככה כותבים?] על כולך

Dcup

New member
אוקיי רגע..

לשם ההבנה.. אני לא עושה את הטריבל שבתמונה, זה סתם דוגמה.. ואי לא מתכוונת לעשות משו שהוא חסר משמעות כלפיי.. בקעקוע צריך להשקיע הרבה מחשבה...

the z girl

New member
כה.. הרבהההה מחשבה

את תצטרכי להתקע איתו כל החיים
חח אוף אני מדכאת אנשים אני לא אוהבת את זה הקעקוע שיש לך יפה נורא
בהצלחה.. ותראי תמונה כשתעשי את הקעקוע..

EleVaTioN

New member
דווקא אפשר להוריד!../images/Emo129.gif

אבל אני בטוחה שזה בכלל לא נעים

למעלה