אנשים!!

airgirl

New member
אנשים!!

ראיתם אתמול את עשרת הגדולים של בקסטריט המושלמים?!?!? אה...............זה היה כל כך יפה!!!!!!!! כל כך מושלם מהמם מרגש....
המקום האחרון היה get down אחר כך במקום התשיעי היה show me the meaning המקומות הראשונים היו: 1. shape of my heart 2. all i have to give 3. everybody

N i c k i T

New member
אני ראיתי!!!!!!!!

איזה יפה אבל אתם באמת חושבים שמגיע ל-shape of my heart להיות מקום ראשון אני תמיד חשבתי שמבחינת כל העולם i want it that way זה השיר הכי טוב של בקסטריט.

backstreet girl

New member
קליפים מדהימים, דירוג עלוב

את לארג'ר דן לייף מקום 7????? הלו!!!!!!!!!!! זה שיר בשבילנו.... למעננו.... קליפ מושקע..... מקפיץ..... הורס.... משגע...... מגניב...... איך שמו אותו במקום ה-7 לדעתי הוא מקסימום מקום 3. ובכלל לא שמו את אייל נוור ברייק יור הארט........ זה לא הגיוני... הוא מכר הרבה... הוא דווקא מפורסם.... וגט דאון....הקליפ הכי מצליח ומוכר שלהם....מקום 10??????? נו באמת..... אבל באמת שהקליפים היו מדהימים ונהנתי מכל אחד.

backstreet girl

New member
ואיך שחכתי משואו מי...........

מקום 9?????????????????????????????????????????????????? לא הגיוני..... זה לא פייר.... זה שיר שאני בוכה ממנו..... זה שיר עמוק.... זה שיר מושלם..... אני הייתי שמה אותו מקום 11111111111111111111111111

NarihS

New member
ומה עם weve got it going on????

בדרך כלל תמיד כשהם שמים טופ 10 של אמן כלשהו הם תמיד שמים את השיר הראשון שלו!!! אני לא מאמינה שהם לא שמו אותו ובאת larger than life 7??? זה הקליפ השני הכי אהוב עלי!!! לפחות מקום 3 כמו ש backstreet girl אמרה.. אבל עזבו.. אל מה אנחנו מתלוננים, העיקר שהיה!!!!

למעלה