אנשים..

love d animals

New member
אנשים..

אני צריכה את התמיכה והעזרה שלכם!! אז ככה.. אמא שלי לא הסכימה שאני אעשה פירסינג אבל אתמול דברנו על זה והיא אמרה שאם אני אוריד במשקל (לא משנה כמה..חח) אז אני יוכל לעשות ואני אמרתי "אז אולי אני אעשה עכשיו ואני אוריד" אז היא לא הסכימה ואז הגענו לפשרה..כאילו-נגיד אני צריכה 20 קילו להוריד (אני לא אבל נגיד) אז אני אוריד 10 ואז אני אוכל לעשות..הבנתם?!כאילו-באמצע.. וגם בת דודה שלי מתחתנת עוד 8 חודשים (בידיוק!) ואני יודעת שזה נשמע הרבה אבל גם עוד 4 או 5 חודשים יש לנו שפיים (מהבית ספר).. קיצר-אני אצטרך את התמיכה שלכם עם הדיאטה..זאת אומרת שכל יום אני אכתוב לכם מה אכלתי... בסדר?!

Ez sLeeP

New member
אוי~! מעולה!!!!

דיאטה-באדי. אני צריך מקסימום 7. וזה גם הרבה. אבל נוכל לעשות ביחד. הקטע הוא, שהצבתי לי את ה-30/1 כמטרה סופית. וזה רק עוד 16 יום. החל ממחר. וכל יום אני חוטא. אבל ממחר, אין. אנורקסיה. טוב, בערך. נראה איך זה יילך. אה, ואני קם לג'וגינג כל בוקר ב-5. וגם עושה תרגילים. משקיע בעצמי.
יאללה, אז ביחד! בהצלחה מאמי!

love d animals

New member
אממ..

איזה יופי
אממ. אז גם אתה תכתוב....!!!! אפילו אם חוטא.. ותשתה 2 ליטר מים ביום!! זה חשוב!! ותזכור-ארוחת בוקר,ארוחת ביניים,ארוחת צהריים,ארוחת ביניים וארוחת ערב וזה לא הרבה-תוריד שוקולדים ומטוגן ודברים כאלה!! בהצלחה ואתה צריך בחודש להוריד 4 קילו

heaven is here

New member
אל תשכחו אותי!!

גם אני צריכה דחווווווף להוריד ככה 5 קילו
ואני רצה, עושה כפיפות בטן אבל אוכלת והרבה!! בעעע... יאללה עושים דיאטה

2תאל

New member
אית אפשר לוותר על שוקולדים?

פעם ניסיתי..זה בלתי אפשרי מבחינתי.

love d animals

New member
סבבה!

ממחר (אני מתחילה היום) כל אחד רושם ב-8 בערב מה הוא אכל כל היום (אפלו אם זה שטויות) ואחרי 8 לא אוכלים ואתם דואגים לשתות 2 ליטר מים ביום!! ולאכול מסודר:בוקר,ביניים,צהריים,ביניים וערב ולפי שעות... אז ככה: בוקר-סנדוויץ' עם גבינה ביניים-קלמנטינה צהריים-סנדוויץ' עם טבעול (אני צמחונית) ביניים-קלמנטינה ערב-חביתה ואח"כ עוד קלמנטינה (למרות שלא היה כדאי) ומחר אני מוותרת על ארוחה במסעדה!!..רואים מזה?! אבל לא נורא-עוד חודש זה ישתלם לי

אוי שתקו כבר

מה, אתם באמת תתחילו עם זה עכשיו? לא כולם צריכים להיות שחיפים

מי שחיף??

בסה"כ דיווח על מה שאכלנו גם אני רוצה! בוקר - כוס חלב עם עוגת קפה 12 בערך - גזר..קיבלתי גזר 1 בצהריים - מנה פלאפל 4 אחה"צ - לחמנייה גדולה עם שאריות שקשוקה וגבינה לבנה ו..זהו אבל עכשיו עשרה ל-8 והלילה עוד צעיר

יומן אוכל...

זה דבר מטופש ביותר. ואנורקסי זה לא סקסי, פה-לה-לה
(אני לא מדברת עליך. תתעלם מזה שזו תגובה לך :\ )

מיקה86

New member
תהיו לי בריאים

הייתי מתחילה לרדת על עצמי שגם אני צריכה דיאטה אבל הומור עצמי כמה שהוא כיפי לי הוא לא ממש כיפי לאחרים אז אני אוותר אבל שיהיה לכולכם בהצלחה!!!!!!!!!!!!!! יו נדב אני לא מאמינה שאתה קם בחמש בבוקר,אפילו אני שאוהבת לקום מוקדם לא עושה את זה. יישר כוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קשתונה

New member
ילדה תשמעי!

את אוכלת מעט מדי!!! באמת את אוכלת מעט מדי!!! החוכמה היא לאכול מהכל!!! ירקות וחלבונים ופחמימות ושומנים... מהכל!!! אבל במידה!! את לא אוכלת כמעט כלום... המלצה חמה- דיאטת הנקודות של שומרי משקל...\זה מעולה וזה עובד באמת יענו.... חוץ מזה תעשי ספורט!

Stillwater

New member
דיאטות זה פוי...

איכסה! אתם יכולים לאכול הכל, בלי להגזים, עם גבולות להתאמן קצת ולא תצטרכו להרעיב את עצמכם או להאכיל את עצמכם בכל מיני דברים לא טעימים.

love d animals

New member
אנחנו

(לפחות אני..) לא מרעיבים את עצמנו יש לי תפריט של דיאטנית ואני אוכלת הרבה ומרזה!!

love d animals

New member
כי

היא לא מרשה לי פירסינג והיא רוצה שאני אעשה דיאטה (גם אני רוצה..חח) אז זה הסכם..חח

קשתונה

New member
אני כל כך מבינה אותך!!!!!

זה משהו שאי אפשר לעשות לבד... אני יכולה להמליץ על כל מני דברים... ואני דורשת שאם בא לך תפני אלי במסר נראה לי שיש לנו נושא משותף מאוד לשיחה:)

love d animals

New member
תודה

אבל יש לי תפריט של דיאטנית
אבל אם את רוצה נדבר..סבבה..אני אשמח

למעלה